Ultima actualizare: azi, 21:15

Locale

FOTO. Maşină parcată pe teren proaspăt însămânţat. A fost ridicată de urgenţă

Maşină parcată pe teren proaspăt însămânţat. Un autoturism care a fost parcat pe o porţiune de teren proaspăt însămânţat cu iarbă a fost ridicată de către Poliţia Locală Satu Mare.

Maşina era parcată pe un mic scuar din zona străzii Lucian Blaga din municipiul Satu Mare care a fost însămânţat recent.

Agenţii Poliţiei Locale au constatat faptul că maşina era parcată neregulamentar şi au chemat autospeciala care a şi ridicat maşina. Acum şoferul va avea de plătit sute de lei pentru a-şi recupera autoturismul.

12 comentarii

  1. ecologist Răspunde

    Trebuia să revină cei de la spații verzi și să planteze niște puieți de tei în caroserie dacă tot vrea pe spațiu verde! Altfel nu pricep ăștia!

  2. Hatxb Răspunde

    Clar ca nu a facut bine. Dar eu ce vad acolo e doar un teren pe care se vede ca au mai trecut masini,e tot batucit si plin de urme de cauciucuri. Se vor parca mereu la ce varza arata terenul

  3. H&R Răspunde

    Apoi din samanta de Passat nu tot Passat rasare? Ma rog poate au plantat Passat, Passat 1 si vezi ca a iesit Passat 6.

  4. Gheorghe Răspunde

    ….o parcat cu boul la păscut.Boul a fugit (cu șoferul după el?)de aceea a rămas masina singura.Amu nu pot sa știu sigur dacă boul era șofer sau șoferul era boul! Cercetările în cazul de fata continuă iar la aflarea adevărului va vom anunță,musai!

  5. s.m. Răspunde

    Asa parchezi cand nu-ti pasa de nimic si de nimeni.Bravo ca l-au ridicat! Cred ca intentionat a parcat asa ca sa fie ridicat masina. Altfel nu imi explic cum poti parca acolo in acel spatiu cand se vede clar ca recent s-au facut lucrari si spatiul este clar delimitat cu bordura destul de inalta. Amenda ar trebui sa fie dubla in cazul lui!

  6. Nicusor Răspunde

    Ba sa-mi bag pwla……tate sculele si coasa si drujba imi intra in Passat. Buna masina la tara :))))))

  7. mae Răspunde

    taranii sunt tot taranii

  8. radical2 Răspunde

    Felicitari!

  9. chupacabra Răspunde

    In poza se vede ca rasar gunoaiele mai repede decat gazonul. Romania…

  10. Manea Răspunde

    Nu inteleg de ce trebuie acoperit nr de inmatriculare . Cand a parcat Albu de la PNL pe trotuar , ati publicat tot . Ce rost mai are sa puneti poza daca nu stim cine e “ghibolul” sau “ghibolita” ? Era mai simplu sa scrieti doar titlul si gata

  11. altu fără bmw Răspunde

    Sătmarul minunilor! Din sămânță de iarbă a ieșit un VW second hand! Să chemați și Guiness Bookul!😱😲🥴😜

  12. Pfraizar' Răspunde

    Mai toti care aclamati ca i-a fost ridicata masina ati parcat cel putin odata asa iar, cel putin jumate parcati zilnic ca golbani. Pacat ca a disparut DriverSM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.