Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

FOTO. Municipiul Satu Mare are primul steag oficial

Municipiul Satu Mare are primul steag oficial! Proiectul municipalității a fost aprobat, astăzi, în ședința de Guvern.

,,Steagul aprobat este reprezentativ pentru comunitatea sătmăreană și va deveni simbol oficial al orașului”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

32 comentarii

  1. mae Răspunde

    gabor sa til bagi undeva ca numai prostii ai in cap trebuia sa o puii o parte si din steagul hungariei

  2. vadim Răspunde

    albastrul ala e nuanta de la steagul tinutului secuiesc cumva?

  3. History Răspunde

    Avem mai sus doi veritabili comentatori daltoniști. Nu obosiți?
    Pentru cultura voastră generală știe careva dintre voi că steagul Budapestei este roșu-galben-albastru? Atât.

    • Stegarul Răspunde

      Iti spun eu. Rosu, Galben si Albastru. Este plina Budapesta de culorile astea. N-ai cui sa le povestesti

    • Mda Răspunde

      CULORILE ACESTUI STEAG IL AU UNGURII DIN BUDAPESTA
      Din ianuarie 1945 cind trupele romane au eliberat Budapesta,iar un soldat roman a arborat tricolorul romanesc pe cladirea parlamentului ungar impreuna cu opincile lui si ungurii atit de mult au indragit aceste culori ca au ales sa reprezinte capitala Ungariei!!!!

      • History Răspunde

        @Mda, asta e așa o prostie cât tine ce ai scris. Eu mă întrebam doar dacă prin absurd Bucureștiul ar avea steagul asemănător cu știi tu care ce ar fi. Pentru că dacă tu zici că unii au capete înfierbântate și au ceva cu românii atunci fii sigur nu ar accepta de zeci de ani așa ceva. Pentru că se uită la steagul orașului și zic că da, este arborat probabil e ceva delegație venită și merg mai departe. Nimeni nu dă jos.

        • Dani Răspunde

          History equal horthy, un exaltat chouvin, n3fut8t de luni bune, in care crap@ r@nza de b0zg0r 1r3dent1st, m81e tie si celor care latra, hau hau hauuuuuuuuu!

      • History Răspunde

        @Mda, steagul a fost aprobat cu ocazia unirii celor două orașe componente ale capitalei în anul 1873. Ești mai prost decât prevede legea!

        • John Kraka Răspunde

          “Palatul Parlamentului din Budapesta a fost pus sub paza unui pluton de vânători. Șeful gărzii de la intrarea principala era sergentul Iordan, din Craiova. Românii nu dăduseră jos steagul Ungariei de pe Parlament după ocupare.
          Se pare că Iordan nu era tocmai mulțumit de prezența steagului și ar fi dorit să răzbune ceea ce cosidera el nedreptățile maghiarilor față de români. Îi vine astfel ideea de a agăța una dintre opincile sale de steagul maghiar pentru A ARATA TUTUROR CINE CONTROLEAZA BUDAPESTA.
          A coborât așadar steagul și, personal, s-a urcat și a agățat deasupra steagului în roșu-alb-verde opinca sa, ridicând apoi steagul. Așa a ajuns opinca românească pe Parlamentul de la Budapesta. 😂😂😂

          • History

            @John Kraka. Atunci hai să discutăm despre pacea de la București sau bătălia de la Tutrakan cu bulgarii. Te riști? Nu numai aia este istorie ce îți convine.

  4. pap remus Răspunde

    mae si vadim va strange opinca sau mamaliga a fost stricata ??????

  5. Satmarean Răspunde

    Foarte fain!

  6. Tabu Răspunde

    Pentru opincari nimic nu e frumos , pentru ca nu au scris cu litere cirilice sau cu litere pecengiilor sau cu litere cumanilor sau cu litere rrrrromilor. Dar in scimb e foarte frumos.

  7. Ion Răspunde

    Steagul alb inseamna ‘ne predam’.

  8. Andrei Răspunde

    Bine ca scrie ca e Satu Mare, ca altfel nu contine absolut nimic din ce l-ai putea asocia ‘municipiului’.

  9. Loaza Răspunde

    Satu Mare Par Avion

  10. Aurica Oas Răspunde

    Si mie imi place, ii fain!

  11. Fanica Răspunde

    Frumos …..mie îmi place.

  12. Dumitru Răspunde

    Fabiane, tu vezi că ti-a mere șeful la zdup in curand și ramai pielea pooliii. O sa te manance romanii pe care i-ai vandut. Și pe tine și pe nevasta-ta de la transurban. Sezi bland pe curul tau ca DNA Oradea se pregateste de desant la primarie… Ca sa afle cat costa pavajul din centru, cat costa un PUZ la voi, cum finantati fundatiile de partid, cum a facut avere seful tau, cat “dar” a luat la botezul fiicei, cum isi plateste prietenii de pahar din bani publici… uita-te in jur si vei vedea cat de putini au ramas in jurul lui. Fugi sobolanule pana nu se scufunda corabia…

    • Babacu Răspunde

      Of of Mitica, nu ti-a picat bine mamaliga cu burduf? Bucura-te ca Gabor te civilizeaza!!! Oaieeeee!!!

  13. matroz Răspunde

    Iubiți-vă ca fratii!Hai să spun o altă năzbâtie nesantionată!Ati văzut monumentul din fier vechi în centru, care ar reprezenta lupta anticomunista!Că aducem în discuție internaționalizarea ei în orașul lui Gabor ,e una-fără sens cred eu, dar…Locațiile unde aceste manifestări au avut loc și au fost evidențiate conform gândirii fraților, au un nume românesc și o prezentare firească a numelui în limba tării de origine!Ei drăcie,doar Budapesta !!!are doar numele unguresc …Măi să fie Gabore,frate !!!

  14. History Răspunde

    @Dani. Tu ești un simplu BOU. Dacă faptele concrete la tine înseamnă ce zici înseamnă că suferi de paranoia. Asta pe lângă faptul că nu cunoști înțelesul noțiunii.

  15. Iancu Jianu Răspunde

    Mai astia care ridicati in slavi Hungaria si denigrati Romania….meritati sa fiti spanzurati in piata pt. tradare.. si vb serios.

    • Dr dre Răspunde

      @Iancu Jianu. Nu știu tu ce comentarii ai halucinat pe aici. Ai vedenii. Du-te la un oftalmolog, serios vorbesc. Sunt aici niște afirmații puțin deplasate dar în parlament auzi chestii mult mai dure zilnic. Afirmații din alea făcute așa de dragul artei. Adică pentru provocare. În schimb singura care aduce atingere integrității corporale a celuilalt e a ta. Așa că ai grijă poți fi sancționat. Nu de mine ci de cei cu ochi albaștri. Acesta a fost un sfat prietenesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.