Ultima actualizare: azi, 11:02

Locale

FOTO. Se fură lemne ca-n codru în județul Satu Mare. Au intervenit polițiștii

90 mc de material lemnos a fost ridicat în vederea confiscării de către polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș.

În urma depistării la data de 21 octombrie, de către polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș a unui transport de material lemnos fără documente de proveniență, polițiștii au extins cercetările și s-au deplasat în pădurea din extravilanul localității Negrești-Oaș, unde în urma inventarierii materialului lemnos identificat la fața locului, s-a constatat un surplus de 90 mc material lemnos, în valoare de aproximativ 18.000 de lei.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării și lăsată în custodia Ocolului Silvic Negrești Oaș. La efectuarea controlului au participat și specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Oradea, Direcției Silvice Satu Mare și ai Ocolului Silvic Negrești Oaș.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș. 

Sursa: IPJ Satu Mare

7 comentarii

 1. Osan Răspunde

  Bună dimineața lumeee eee!!! Cum de efectuați controale??????? Se fura de mult doar ca durmi ți pe o ureche!!!!! Peridoacele fără aviz și bonuri nonstop rușine, dacă dețin o arie de pădure nu pot sa îmi duc vreascuri căcați de bulangiii bine ca lăsați hectare sa taie la ras fără acte!!!!

  • Cetateanul Răspunde

   Dacă știi că se fură, de ce nu ai anunțat autoritățile?
   Eu duminică am văzut ceva suspect și am anunțat, acum că în urma apelului meu sau nu, dar uite că ceva s-a mișcat!
   Probabil unora vă convine, că așa mai pișcați și voi ceva și vă faceți că nu observați nimic!

 2. Vlad Tepes Răspunde

  Nu se fura lemn din padure cu peridocul !
  Se duce cu acordul celor pusi si platiti de Statul Roman sa pazeasca padurea.
  Poate oricine sa faca o proba : mergeti cu securea in padure si taiati o creanga , apoi incercati sa o duceti, nu neaparat cu masina ci pe umar.
  Va garantez ca nu iesiti bine din padure si sunteti prinsi.
  De ce ?
  Pentru ca nu ati facut-o cu acordul celui pus sa pazeasca padurea.

 3. Oșan Răspunde

  Degeaba poți suna!!! în secunda doi sunt anunțați și se evaporă cum sa se amendeze uni pe alții din moment ce miliția cu pădurari beau și chefuiesc pe la cabane pana se caca și se pișe pe ei și și-o freacă la rece cu țigănci nespalate

 4. Oșan Răspunde

  Doar săptămâna trecută sa postat cu Peridocul la Negrești-Oaș care nu avea acte pe lemne ziua pe la ora 13 căutați in istoric

 5. Unimătan Răspunde

  La Unimăt au prins o remorcă cu lemne și au zis că duc grâu. Cine au fost nemernicii ???De ce nu dați numele lor ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.