Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Stradă asfaltată duminica, pentru a deranja cât mai puţin traficul

Stradă asfaltată duminica. O stradă din centrul municipiului Satu Mare a fost asfaltă astăzi, duminică, pentru a produce cât mai puţin disconfort şoferilor. La solicitarea primarului Kereskenyi Gabor, firma care se ocupă de asfaltări s-a mobilizat iar astăzi a efectuat această etapă a lucrării.

“Duminică au început lucrările de asfaltare pe str. 1 Decembrie. Pentru a finaliza cât mai repede lucrările de reparații pe această stradă și a crea cât mai putin disconfort participanților la trafic, am cerut constructorului să lucreze și în week-end”, a transmis Primăria.

10 comentarii

  1. y Răspunde

    O întrebare către voi, ziariști. Ce căuta și în ce calitate a participat duminică primarul la congresul Fidesz? Vedeți că treaba că a fost turist nu ține! Dacă a fost delegat cine l-a delegat? Oare aveți voie să scrieți un articol despre asta?

    • Herbert Răspunde

      Pe tine ce te frământă ce face primarul ????
      Nu are cumva realizări , orașul nu se dezvoltă ????
      Sau iarăși șovinismul și ură bate din gura ta tocită….

      • y Răspunde

        @Herbert, când vorbești de șovinism eu cred că ai greșit destinatarul întrebării. Ia mai citește odată ce am spus că se pare nu ai priceput o iotă!

      • @Herbwrt Răspunde

        Sovin esti tu pentru ca nu vezi mai departe de naționalitatea favoritului tau. Orasul e sub toata critica. Poate iti face si tie parte din afacerile cu pavaj. Poate iti da si ție o casa langa Cubik dupa ce le construieste in privat. Sau poate esti prostul lui degeaba. Astia de la porctal sigur isi iau banii. Tu?

  2. Herbert Răspunde

    Scuzati ca iara am tras ceva pe goarna da la mine tare place gaborica si daca laud la el mai pica si la mine ceva.

  3. Aurica_Oas Răspunde

    @y intr-adevar esti sovin. Apoi cu insi de genul tau nu prea merge carutza. Iara e si mai rau cand votute-ai cu AUR

    • y Răspunde

      Haurica draghe! Cum e aia când îl faci pe unul ungur că e șovin și cică ar urâ pe celălalt ungur? Pentru că am scris demuuult de tot că sunt ungur. Deci proasta satului cum se cheamă asta??? Nu am zis eu că nu a procedat corect! Așa ar trebui făcut în multe lovuri dar nu ne permitem pentru că mâna de lucru este mai scumpă cu 50% în weekend. Proasto, citește naibii primul meu comentariu despre participarea la congresul din Ungaria! Ce e așa de greu de priceput?

      • Babanu Răspunde

        Vad ca mori de ciuda ca in veci nu veti avea un lider ca ORBAN VIKTOR. Voi aveti doar lingai si pupincuristi ai Bruxelului si Washingtonului, dar numai muie luati (vezi viza SUA etc). Slugilor!

        • y Răspunde

          @Babanu, tu ești băut la cap? Mă doare undeva lateral de Schengen. Știi de ce? Te las să ghicești. Eu am rezolvat problema care nu era pentru mine o problemă de mult. Nici tu nu ai priceput contextul postării mele. Totuși cât ai avut la generală la limba română? Să scriu în maghiară, poate atunci pricepi? Ébresztő @Babanu!!! Nyisd ki a csipás szemedet!

  4. Dumitru Răspunde

    Inca o limba marca porctalsm intre bucsile lui mabor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.