Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

FOTOGALERIE. Satu Mare – pregătit pentru iluminatul de Sărbători

Municipiul Satu Mare este pregătit pentru pornirea iluminatului ornamental de sărbătorile de iarnă. Firma contractată de către Primăria Satu Mare a finalizat instalarea decoraţiunilor şi a luminiţelor, urmând ca marţi, 30 noiembrie să aibă loc ultimele probe şi verificări iar seara să fie pornit iluminatul în tot oraşul.

Pe lângă centrul orașului, care este împodobit cu figurine şi luminţe specifice sărbătorilor, alte cartiere vor fi luminate. Este vorba despre Parcul Sănătății din cartierul Micro 16, Parcul UFO din cartierul Micro 17 și parcul din Piața Anghel Saligny din cartierul Solidarității.

Pornirea iluminatului ornamental va fi marţi, 30 noiembrie, începând cu ora 18:00, tot atunci va avea loc deschiderea târgului de Crăciun situat în Parcul Central, unde se va afla și Căsuța Moșului plină cu surprize pentru copii.

Din cauza pandemiei, atât pornirea iluminatului cât și deschiderea târgului de Crăciun se vor desfășura cu respectarea normelor și regulilor impuse în vigoare.  

5 comentarii

  1. Sorin Răspunde

    Felicitări dar știe cineva vine ceva zi naționala pentru ca în oraș nu se vede???Rușine Primăriei dar și jurnaliștilor din satu mare care nu i-au atitudine.

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Daca va fi asa fa- ti si tu,sau stai acasa! Ghinion.

  3. Aparatorul Patriei Răspunde

    Steagurile sunt puse? Toata lumea e linistita?

  4. Anonym Răspunde

    Nici un steag nici un tricolor pe Drumul Careiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.