Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Incidența COVID-19. Rata de infectare, în scădere în localitățile din județul Satu Mare

În cadrul ședinței săptămânale de lucru de astăzi cu șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne, convocată de prefectul Altfatter Tamas, s-a realizat analiza incidenței îmbolnăvirilor de Covid-19 și modul în care s-a gestionat valul 4 al pandemiei de coronavirus la nivelul județului.

Astăzi, incidența la nivelul județului Satu Mare a scăzut la 2,54 îmbolnăviri la mia de locuitori, una din cele mai scăzute valori la nivel național (10 județe au ieșit din scenariul roșu, cu o incidență sub 3 la mie, cea mai scăzută valoare este în județul Suceava, de 1,83).

Prefectul apreciază că măsurile operative luate în luna septembrie și un răspuns destul de bun al populației în campania de vaccinare au contribuit la acesta valori bune în comparație cu situația la nivel național.

Cu excepția comunelor Pir (14,03 la mie), Lazuri (6,08 la mie) și Cehal (6 la mie) în toate unitățile administrativ-teritoriale se înregistrează astăzi incidențe în scădere, sub pragul de 6 la mie, un lucru remarcabil fiind și scăderea la nivelul celor două municipii (Satu Mare și Carei) – astăzi incidențele fiind egale, respectiv de 3,46 la mie.


Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

4 comentarii

  1. Dr. Maus Răspunde

    Ceva nu e bine. To’arăși trebuie să nu mobilizăm!

  2. MaciLaci Răspunde

    Ati auzit ca ne-am vaccinat degeaba? O zis la TV 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.