Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Mall-urile, goale din cauza restricțiilor. Magazinele încearcă să-i atragă pe clienți prin reduceri

Restricțiile aduc faliment în mall-uri. De când au intrat în vigoare noile măsuri, magazinele din centrele comerciale sunt mai mult goale, iar patronii spun că vânzările s-au înjumătățit. În această perioadă, magazinele încearcă să-i atragă pe clienți prin reduceri.

Prima săptămână în care doar vaccinații și cei care au trecut prin boală au putut face cumpărături a fost un dezastru pentru comercianți, vânzările scăzând drastic. Ca să mai atragă clienții, unele magazine din mall-uri oferă reduceri de până la 40%, reduceri care, în mod normal, începeau abia la finalul lunii noiembrie.

Sursa: Știrile Kanal D

44 comentarii

  1. rrrreeerr Răspunde

    Ba da unde sunt disperatii aia gay care vor sa faca sxoral cu Jurma? Mai vor sa ii suga la domnu prezicator? De ce nu il baga nimeni la puscarie pe Jurma?

    • Gicu Hugi Răspunde

      pe tine de ce nu te baga la puscarie ca vorbesti tampenii?

    • Glumetul Răspunde

      La rrreeeerul asta lipseste : creeeeieeerul!

    • rrrreeerr Răspunde

      Ba da ce vina am eu ca omul ala imprastie cu Fake News? Tot la tv ne zice sa nu imprastiem stiri false si ca trebuie combatute. Dar Dostradamus ala are voie sa minta si sa sperie populatia ? Atunci hai sa iesim si noi sa speriem oamenii!

      • Gicu Hugi Răspunde

        ce e fake bai cap patrat? a prezis corect ca vor fi multe cazuri inainte de deschiderea scolilor in septembrie, a prezis corect ca vom ajunge si la situatii cu sute de decese pe zi

        omul stie statistica si a explicat cat se poate de clar cum calculeaza predictiile. Daca tu nu intelegi si habar nu ai de matematica mars la scoala sau taci in pwla mea

  2. Sacosa maximus Răspunde

    Unde sunt reducerile, ca peste tot toate sunt mai scumpe, cand ajung acasa parca am fost jefuit…

  3. România reală Răspunde

    Curand va veni vremea cand nu cei impotriva cosntrangerilor se vor revolta ci detinatorii mallurilir. Si cum ei fata de oamenii simpli au in spate si,o “putere de convingere” financiara ma astept la suprize? Pentru ca toate au la o adica si niste limite rezonabile. La noi in judet pur si simplu nu pricep de ce am fost bagati la gramada in aceeasi oala cu judete unde situatia chiar este sau era groasa. Pentru ca totusi inca traim in viata reala si nu intr-o zona crepusculara virtuala cum ar vrea unii neomarxisti.

  4. Calin Răspunde

    Imi place la nebunie frustratii infantili toturati din copilarie. Cum nu ii place ceva ce zice unul-altul, gata, la puscarie cu el, spinzurat, impuscat, incendiat, curatat de pe fata pamantului.
    D-ule Enatescu ai uitat usa deschisa….

    • rrrreeerr Răspunde

      Asa fac vaxxerii. Vor sa vada cat mai multi nevaccinati la spital si morga. Probabil s-au vaccinat si o gramada de frustrati

      • Gicu Hugi Răspunde

        vaxxerii doar rad de tampiti ca tine ma… ca nevaccinatii ce ajung la spital si morga au ales selectia naturala in loc de preventie

    • România reală Răspunde

      @Calin, cred că știi dr. Enătescu nu mai e printre noi. Tind să cred că pacienții lui s-au multiplicat și umblă liber printre noi. Iar pandemia asta mai și fabrică mulți posibili pacienți noi. Dar cine să îi mai trateze? Pe mine mă nedumirește această agresivitate.

    • Golf Răspunde

      Citesc multe mărturii în care oamenii descriu o schimbare la nivel psihic, mintal și fizic al persoanelor cunoscute care s-au vaccinat. Este vorba de o schimbare negativă, agresivitate verbală și fizică, lipsă totală de luciditate.

      Multe persoane devin niște drone biologice după vaxx.

      • Dr Răspunde

        Deocamdata aiurezi in stilul caracteristic, vaccinul nu face modificari in organism, doar produce cateva celule spike, pe care organismul le identifica, le ataca si produce anticorpi, ca la urmatoarea infectie lupta sa fie mai scurta si eficienta.
        Dar este dovedit stintific, ca cei infectati cu Sars Cov 2 sufera modificari la toate organele, inclusiv la creier.

      • radical2 Răspunde

        Nu chiar drone biologice. Sunt doar usor de manipulat. Iar acum ca sunt vaccinati, nu vor accepta nicio alta varianta ca fiind corecta. Nu trebuie bagati in seama. Comportamnetul le-a fost indus prin manipulare media. Acum au impresia ca li se cuvine orice, doar pentru simplul motiv ca sunt vaccinati. Dar nu e vina lor ci a statului care alimenteaza prin media astfel de comportamente.

  5. Jolta Răspunde

    Mai lăsați din prețuri atunci o să aveți clienți…….. Nu din cauza certificatului nu sunt….
    Problema reală este prețul uriaș la produse.

  6. ana Răspunde

    Ieri am vrut sa intru intr-o librarie din M17 sa cumpar hartie si n-am fost lasata fara certificat verde. Am trecut prin boala asa ca nu cred ca as avea nevoie de vaccin.Credeam ca doar la mall e valabila restrictia dar acuma vad ca si altii care vor sa dea faliment impun reguli.Libraria era goala oricum..E bataie de joc.Sper ca lumea sa se trezeasca pentru ca masurile astea aberante o sa-i aduca la sapa de lemn pe toti.

    • Gicu Hugi Răspunde

      daca ai trecut prin boala poti sa obtii certificat verde

      ah dar poate ca tu ai fost de-aia care a zis ca e o simpla gripa si nu s-a testat la momentu potrivit si a si umblat in voie sa imprastie covideala altora

      • @Gicu Hugi Răspunde

        Parerea mea e ca milionul ala de persoane din tara care vrand-nevrand au trecut prin boala si practic s-au imunizat au imunitate mult superioara fata de cei care sunt vaccinati cu tot felul de zeama de la big farma si ale caror eficienta variaza functie de unde cauti si de la cine referinte. Parerea mea. Acum ce este important? Ca este imunizat sau ca e vaccinat?

        • Jackas Răspunde

          Da, atunci cum este ca zilnic cam 200 trecuti prin boala se reinfecteaza si unii mor?

          • @Gicu Hugi

            Si sunt deja peste 140000 de cazuti la noi in tara vaccinati cu schema completa si totusi bolnavi. Ca sa nu vorbesc de decedati. Si ca sa nu mai pomenesc ca sunt cel putin oficial 21 de persoane decedate care au luat si boosterul. Tu continua sa fii jackass, tara asa te vrea.

    • Vlad Tepes Răspunde

      @ana – astfel de nemernici trebuie ajutati sa falimenteze, prin hotarirea de a nu mai cumpara de la ei.
      Daca legea nu-i da voie sa te primeasca inauntru, aceeasi lege nu-i interzice sa te serveasca in fata usii.
      Putea elegant sa te intrebe ce doresti si sa-ti aduca afara produsul.
      Dar nemernicul nu-i destul de nemernic daca nu-i si prost.
      Nu mai cumparati de la ei.
      Lasati-i sa falimenteze !
      Sa invete sa fie oameni !

    • Asistenta Răspunde

      Daca ai fost trecuta prin boala pestev6 luni, numarul de anticorpi incepe sa scada, colega asistenta infectata a doua oara a decedat. Cei mai protejati sunt cei vindecati si apoi vaccinati. Toate masuratorile de anticorpi arata asta. Cei care au trecut usor prin boala au mai putini anticorpi si scad mai repede.

  7. Loe Răspunde

    Am fost și eu la mall în unele magazine nici nu te bagă în seamă ,numai la top shop am fost servită foarte frumos de o doamnă drăguță. Nu au clienți dar nu te servesc bravo lor.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      La fel e si in cazul angajatelor de la Pet Shop. Intotdeauna amabile, intotdeauna dispuse sa te ajute in a face alegerea potrivita. Felicitari

    • Elena Răspunde

      Am pass verde, cateodata din comoditate vin cei de la Bringo si aduc ce vreau, nu pierd timpul cu cautatul si caratul prin magazin

      • Elena Răspunde

        Am uitat să scriu că sunt erou-bugetar la compania strategică de tăiat frunze la câini. Cred că explică multe.

  8. Linda Răspunde

    Duminica era plin la mall ! Dar cum scrie mai sus in unele magazine servirea era “plictisita”

  9. dj vasile Răspunde

    nevaccinatii aduc falimentul…nu restrictiile.

  10. Gicu Hugi Răspunde

    ce e fake bai cap patrat? a prezis corect ca vor fi multe cazuri inainte de deschiderea scolilor in septembrie, a prezis corect ca vom ajunge si la situatii cu sute de decese pe zi

    omul stie statistica si a explicat cat se poate de clar cum calculeaza predictiile. Daca tu nu intelegi si habar nu ai de matematica mars la scoala sau taci in pwla mea

    • @Gicu Hugi Răspunde

      Si le-a nimerit pe toate ca naiba! Ca si incidenta prezisa la Satu Mare. Nici de departe nu au fost atatea cat a prezis. In continuare vad ca sunt multi vac inati labcare placerea suprema e sa tremure in continuare. Dar asta de fapt e o boala psihica. Nu ma astept sa accepti. Esti inca la faza de negare.

      • MrX Răspunde

        Ba la majoritatea i-a iesit, chiar si la :satu mare prima cu infectare masiva.

        • @Gicu Hugi Răspunde

          Nu i-a ieșit. A luat niște cifre și s-a jucat pe un model matematic. Anul trecut la fel a procedat! Unde și când am avut noi 150 la mie incidență cum a profețit? Am avut pe unele localități 10-12 la mie și atât! Și ăla câteva zile. El are voie? La noi pe județ toate măsurile astea luate sunt exagerate, nu le văd rostul. Și de aia nici nu au efect că nu e la ce să aibă efect.

    • rrrreeerr Răspunde

      Mai Gicu Hugi iti place tie sa te hranesti cu morcovi? ha? tu esti dus cu pluta cand spui ca a “prezis” corect. Pentru simplu fapt ca omul ala delireaza, o fost dat prin ziare ca sa sperie oameni ca tine . Ai ginit mai ca mor multi da nu moare nimeni jurul tau? Numarul mortilor in Romania pe zi e acelasi care era si inainte de pandemie. Vreo 700 . Acuma din 700, baga 400 la covid ca sa va tremure gacii

  11. joliku Răspunde

    Mi scârbă, marș la cules de porumb.

  12. H&R Răspunde

    Și asta am prezis. Nu m-ați crezut. Dar să vezi cine va câștiga/profita cel mai mult din nebunia asta mondială. Eu știu deja, că se vede, și se tot apropie. 😉

    • R&H Răspunde

      Tipic romanesc, sa umblii in buzunarul altora. Da legaturile tale intre oculta mondiala, multinationale si prostia romanilor de a nu se vaccina e de toata jena.

  13. Satmarean 1 Răspunde

    Nu va mai plangeti de restrictii(certificat verde) ca oricum nu-i controleaza nimeni dace pretind asa ceva , desi s-a specificat clar , ca in mall ,magazine alimentare, peco si farmacii nu e nevoie , in rest da. Unii vad ca nici nu stiau (@ana) . Iti dai seama ca au intra in voie peste tot ,fac exceptii cativa…..din pacate. Tot in faza asta vom fi si de Craciun,daca nu mai rau,dar vom stii sa ne plangem ca de luni de zile se pretinde certificat si nu au scazut pacientii internati la ATI……….deci nu e buna masura……..desi nu o respecta si controleaza nimeni!!!!!!!!!!!!

    • ... Răspunde

      @Satmarean 1, în curând vor reveni căpșunarii în țară și începe showul din nou. Vom fi pregătiți? Nu! De ce? De aia! Așa că nu din cauza nerespectării măsurilor vom sta la coteț de sărbători. De fapt toată situația se datorează în mare parte tot lor. Dovada? Numărul mare de cazuri covid din oșenime la sfârșit de vară (trebuiau să se testeze altfel nu puteau pleca înapoi și între timp incidența la ei este aproape zero pentru că nu ai pe cine testa). În curând vine episodul următor. Bineînțeles noi, cei rămași acasă vom fi cei de vină că nu suntem cuminți.😱😲🤮 Nici nu mai urmăresc. Parcă am fi actori într-un film pentru proști și despre proști. Inclusiv subsemnatul.😱😲😨😥

  14. Satmarean 1 Răspunde

    @…..Sunt de acord cu tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.