Ultima actualizare: azi, 13:17

Locale

VIDEO. Povestea motivaţională extraordinară a lui Vasile Lup. Acum vrea să-i inspire pe alții

Povestea motivaţională extraordinară a lui Vasile Lup. Omul de afaceri cunoscut sătmărenilor pentru diferitele sale activități şi-a povestit viaţa într-un interviu acordat trainerului Lorand Soares Szasz.

Povestea lui Vasile Lup pare una desprinsă din filme, din cărți cu povești, dar este una cât se poate de reală. Vasile Lup nu s-a ferit să povestească tot, cum a dormit în gara din Satu Mare, cum a fost umilit la școală, cum aplecat în Portugalia unde a muncit la o fermă de porci, apoi la un restaurant, și cum în tot acest timp a citit cărți motivaționale, cărți de business, de dezvoltare personală, care i-au asigurat succesul. Astăzi, Vasile Lup este un important om de afaceri, realizat atât pe plan familial cât și de afaceri, dar care începe o nouă provocare, și anume cea de speaker motivațional. Vasile Lup spune tot timpul cât de mult l-au ajutat cărţile, iar acum doreşte să insufle şi altora energie şi motivaţie.

El şi-a amenajat un birou în centrul municipiului Satu Mare, unde i-a acordat interviul cunoscutului speaker Lorand Soares Szasz.

Interviul are zeci de mii de vizualizări, like-uri, foarte multe distribuiri dar şi extraordinar de multe comentarii de încurajare.

Ce spune Lorand Soares Szasz

“Crescut într-o familie cu probleme, având ambii părinţi surdo-muţi, a ajuns să doarmă pe străzi (cel mai des la gară, zice el) pentru a evita bătaia constantă de la tatăl lui. Ulterior a emigrat în Portugalia (da, avem foarte multe lucruri în comun) şi a început de foarte de jos. Literalmente, de jos. Lucrând la o fermă de porci, alături de sotia lui, care fusese Miss Satu Mare. Ulterior au ajuns în Algarve (zona de sud a Portugaliei) şi s-au angajat într-o pizzerie. În această perioada a descoperit cărţile şi pentru ca nu avea foarte mult timp, citea seara cărţi, le înregistra pe un reportofon şi ziua le asculta în timp ce lucra în restaurant”, a scris Lorand Soares Szasz.

Vasile Lup e antreprenor, are una dintre cele mai de succes (daca nu cea mai) pizzerii din Satu Mare şi o sală de evenimente care organizează zeci de nunţi în fiecare an.

Concurs pentru comunitate – 𝗨𝗽𝗿𝗶𝘀𝗲𝗿𝘇 & 𝗩𝗮𝘀𝗶𝗹𝗲 𝗟𝘂𝗽

Cei doi s-au hotprât să ofere şi dou cărţi cadou, cu autografele autorilor. Şi nu este vorba despre orice autori, ci despre Robert Kiyosaki şi Brian Tracy.

Ei pun la bataie două cărţi: “Tată bogat, tată sarac”, cu autograf de la Robert Kiyosaki şi “Drumul către succes” cu autograf de la Brian Tracy şi de la Lorand Soares Szaszş

Ce trebuie sa faci ca sa intri in posesia premiului?

Urmareste mai jos interviul cu Vasile Lup şi răspunde corect la următoarea întrebare (în comentarii la postarea de pe contul lui Lorand Soares Szasz):

Ce simbolizează lopățica pentru Vasile?

Cei ce doresc să se înscriere mai trebuie să dea Like & Follow conturilor Upriserz pe Facebook si Instagram și să dea SHARE interviului.

Pe Vasile Lup îl puteți urmări pe Facebook.

Interviul îl puteți urmări aici:

 

7 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Sanatate si succes in continuare !

    • Vasile Lup Răspunde

      Multumesc frumos!
      Apreciez.

      • Eu Răspunde

        Meritul va apartine! Am avut placere sa schimba cateva vorbe cu dumneavoastrasi cu ani in urma si am ramas placut impresionat. Pentru mine sunte-ti un om deosebit.Sanatate

  2. ombre Răspunde

    Felicitari OMULUI!

  3. Driver Răspunde

    Da, pizza wow era foarte buna. Acuma sub orice critica.
    Client fidel(fost) de pe calea traian nr. 9.
    Degeaba se vede ca este slab omul. Asta e.

  4. H&R Răspunde

    Never give it up!
    Succes!

  5. Sandra Răspunde

    Un OM cu inima mare! Un exemplu pentru toti ! Din pacate ajuta doar cei care stiu ce inseamna sa nu ai..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.