Ultima actualizare: azi, 15:06
Locale

Coronavirus Satu Mare: 13 cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 5 decembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.786.036 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 10.462 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.701.727 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 916 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 15 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 57.099 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 04.12.2021 (10:00) – 05.12.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 78 de decese (53 bărbați și 25 femei), din care 5 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Dolj, Gorj, Harghita, Ilfov, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Sălaj, Sibiu și Vâlcea.

71 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 5 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 2 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 5.684. Dintre acestea, 910 sunt internate la ATI. Dintre cei 910 pacienți internați la ATI, 80 au certificat care atestă vaccinarea.

 

16 comentarii

 1. K9 Răspunde

  Hai vu propaganda

 2. Altu Răspunde

  Nu vă îmbătați cu apă rece,vine omicron, ăsta atacă copiii. Alfa a avut treabă cu bătrânii,Delta cu tinerii, ăsta cu copiii. Trebuie vaccinați neapărat și ei. Omega sper să atace politicienii și OMS , atunci vom scăpa de plandemie.

  • H&R Răspunde

   Pfizer a spus ca in 95 de zile poate sa faca vaxxin pentru Omicron. Deci mai este putin. Stați calm.

 3. Cineva Răspunde

  Incredibil! Dovada ca vaccinul nu e bun! Sa luati aminte cei din vest, ca v-ati vaccinat degeaba

  • bigbrother Răspunde

   Deja la delta avea o acoperire estimata la doar 60%. Asa zic englezii si ei sunt cam corecti. Acum ce vrei de la ei, sa recunoasca? Vaxul trebuie consumat doar nu a dat statul bani grei degeaba!

 4. Altu Răspunde

  Test PCR obligatoriu la intrarea în ţară și carantină pentru nevaccinați. Primele măsuri după confirmarea variantei Omicron în România. Ăștia sunt retardați, doamna depistată cu Omicron e Vaccinatăăă,voi înțelegeți,e Vaccinată. Atunci, cine răspândește . Nu mai am cuvinte , interesul e clar,nu e de a stopa virusul ci de a vaccina. Acum se recunoaște, neoficial,dar se recunoaște. Și bineînțeles tot nevaccinații vor fi vinovați. Și bieții evrei au fost vinovați de impotența naziștilor. Heil Covid

  • H&R Răspunde

   120 milioane de vaccinuri trebuie trași undeva. Și din cartușe pt mitraliera ar fi mult.

  • H&R Răspunde

   Daca vaccinatii transmit, nevaccinatii ce fac?
   Nevaccinatii fac spume la gura cand latra ca nu vor vaccin, si apoi cand se imbolnavesc se roaga la doctori ca la dumnezau numa sa-i salveze!

 5. misi Răspunde

  Maci Laci ! Pregateste-te pt vaccin ul nou. Se va testa iarasi pe tine. Si cand e gata alfabetul incepem cu numerele si alea sunt fara sfarsit!! Numai nu inteleg pana cand se mai poate prosti pe unii cu acest virus.

  • ... Răspunde

   @misi. Nu ai destulă fantezie! Când se termină alfabetul grecesc va urma ca la frățiile americane cu denumiri de genul kappa-delta-psi și s-a rezolvat botezul rapid! Ce constat eu e că vaccinarea masivă a decalat vârful pandemic cu 3-4 săptămâni. Atât.

  • damaigreu Răspunde

   MaciLaci o murit dupa doza 3

 6. Aia iai Răspunde

  …. și.. un car cu BOI.

 7. H&R Răspunde

  Carantina pentru nevaccinati si certificat verde obligatoriu, inclusiv la serviciu si la biserici!
  În rest, mwie la nevaccinati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.