Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Coronavirus Satu Mare: 13 cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 19 decembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.798.205 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 10.729 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.724.809 pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 499 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 10 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 58.196 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 18.12.2021 (10:00) – 19.12.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 53 de decese, dintre care 17 anterioare intervalului de referință, (26 bărbați și 27 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Bacău, Bihor, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Vaslui și Municipiul București.

50 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 3 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 3.190. Dintre acestea, 526 sunt internate la ATI. Dintre cei 526 de pacienți internați la ATI, 45 au certificat care atestă vaccinarea.

 

 

8 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Asta da oscilatie!

  2. Satmareanul Răspunde

    Salutare, Vin acasa votantii, Dlui Presedinte, neplatitorii de taxe si impozite, nu ca fraierii din tara si clar vor creste nr de cazurI, vor injura Romania in care s-au vacinat gratuit, vor injura Romania in care au falsificat cerificate verzi si s-au spitalizat gratuit. Vor veni cu aere, vor umple strazile cu corigenta la educatie dobandita in vest, vor bate politisti, medici etcc. Asta e diaspora noastra. Pana cand mai putem sa-i suportam, noi cetateni onesti?

    • H&R Răspunde

      Iliescu a chemat minerii, Jónapothannis a chemat diaspora. Fiecare cu 3.14zda măsii.

    • carcotas Răspunde

      Cetatene ,,onest´´! Ce-ai zice daca se prezinta 3 din astia pe care-i infierezi tu si cer sa li se deie lor locul tau de munca, prin concurs bineinteles? Te-ai gandit vreodata ca ai locul caldut pe alte criterii decat meritele tale?

      • @carcotas Răspunde

        Asta ar presupune ca macar ai tai cetateni faultati pe “nedrept” dupa tine sa aiba macar 8 clase.

  3. H&R Răspunde

    11 apoi 73 apoi 13. Ce sunt astea? Numere la loterie?

  4. damaigreu Răspunde

    Aviz catre IT si restu. V-am spus, v-ati bucurat degeaba HAHAHA

  5. Dacus Răspunde

    Bubuiesti de ce prost esti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.