Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Coronavirus Satu Mare: 14 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 7 decembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.788.260 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 10.517 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.705.896 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.421 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 43 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 57.260 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 06.12.2021 (10:00) – 07.12.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 107 de decese (61 bărbați și 46 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Arad, București, Bacău, Bihor, Banat, Brăila, Bistrița, Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Galați, Ilfov, Ialomița, Mureș,  Neamț, Prahova, Sibiu, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Tulcea, Timiș, Teleorman, Vâlcea, Vaslui.

100 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 4 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 3 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 5.206. Dintre acestea, 834 sunt internate la ATI. Dintre cei 834 de pacienți internați la ATI, 75 au certificat care atestă vaccinarea.

 

8 comentarii

  1. damaigreu Răspunde

    Am scapat de virus fara sa ne vaccinam. Suntem exemplu pentru tarile din vest , care s-au vaccinat si acuma sunt pe ciclu

    • Dr Răspunde

      O parte s-au vaccinat, marea parte a trecut prin boala, de aici numarul record de decese din Ro, la numarul de locuitori.
      Da pentru tine acestia nu conteaza, tu sa te relaxezi.

      • ... Răspunde

        Numărul mare de decese este în primul rând din cauză că suntem la pământ pe depistarea și pe tratamentul ambulatoriu al bolnavilor cronici. Ți-am mai spus, dacă chiar ești doctor (și mă îndoiesc serios de asta) ești rușinea meseriei, ceva de genul cu diplomă la Spiru Haret.

      • damaigreu Răspunde

        Dr tu si acuma negi realitatea. Acu cateva saptamani urlai ca tarile din vest o scapat definitiv de virus. Eu zic sa mai meditezi asupra faptelor, Si nu mai vorbi de mortii din spitalele din Romania. Compari tu Germania cu Romania? Daca aveam conditii ca nemtii , am fi avut mai putine decese. Sau nici asta nu crezi? Daca nu crezi, ai o problema mare

    • Gogu Răspunde

      Da, suntem un exemplu : nu faceti asa!

    • Glumetul Răspunde

      @damaigreu : esti mai greu la cap, foarte greu.

      • damaigreu Răspunde

        Glumetule , tu esti usor de cap! Ai paie in el. Vezi Portugalia cum o sarit pe rosu? Si restu??? Esti orb?? Tu crezi numa ce iti spune Prelipceanu, dar nu uita ca el o primit bani grei pentru “promovarea vaccinarii”. Cat de naiv sa fi , sa vezi in fata ochilor situatia din vest si sa zici ca eu sunt greu de cap. Am auzit ca in spitalele din Germania e belea! Se moare pe capete ! Mai multi vaccinati, ca e numaru mare de vaccinati. Asa cum in Romania mureau nevaccinati, pt ca nu aveam vaccinati si era logic sa fie asa. Dar spre surprinderea ta, numarul de vaccinati morti a inceput sa creasca in paralele cu rata de vaccinare, in Romania. Eu inteleg ca te-ai vaccinat si cauti alinare, dar a fost alegerea ta .Bafta, ai nevoie

  2. Glumetul Răspunde

    Da’ cel mai grei sunt io la cap! Adica a aparut oficial deja omicronu’ care nu este detectat nici de testele PCR si ni se spune deja ca nici boosterul nu ajunge asa ca trebe booster la booster!😱

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.