Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Coronavirus Satu Mare: 16 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 30 decembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.807.223 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 11.212 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.737.543 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.497 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 191 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 58.714 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 29.12.2021 (10:00) – 30.12.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 37 de decese (16 bărbați și 21 femei), dintre care unul anterior intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Brăila, Brașov, Botoșani, Buzău, Caraș-Severin, Dâmbovița, Galați, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Teleorman și Timiș.

35 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 2 pacienți nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 2.365. Dintre acestea, 402 sunt internate la ATI. Dintre cei 402 pacienți internați la ATI, 34 au certificat care atestă vaccinarea.

9 comentarii

  1. MaciLaci Răspunde

    Offf de ce nu cresc odata cazurile???

  2. Realit Răspunde

    Ai rabdare. Poate nu ne-am vaccinat destul. Vaccinati-va!

  3. Nostra Răspunde

    Vedem peste 2 saptamani…

    • damaigreu Răspunde

      Nostra, ia uite ce zice Digi, postul tau preferat de unde mananci tu galustele: Africa de Sud anunță că vârful valului Omicron a fost depășit fără să existe o creștere semnificativă a numărului de decese .Deci vine dar nu are relevanta .Asa ca da-te’n … cu sperantele tale

  4. LondonBoy Răspunde

    Romanii de acasa tot prosti si creduli in povesti au ramas:
    Efectele vaccinarii : „Marea Britanie are 103 morți la 187.000 de cazuri, România are 500 de morți la 19.000 de cazuri”

    • Mda Răspunde

      Posibil sa fie si din cauza vaccinului, dar nu m-as baza doar pe vaccinare…..cel putin intr- o tara in care mori in spitale si din cauza unei dureri de dinti.

    • ... Răspunde

      În UK există demult sistem SMURD cu transport cu elicopter cu un heliodrom funcțional cam la 100000 de oameni. Ca să fim la același nivel noi în 💩 nostru de județ ar trebui să avem 4 astfel de heliporturi!!! Noi în schimb aici avem una bucată la cam 2,5 milioane în nord-vest! Cred că ajunge ca și exemplu. Ca să nu spun că screeningul, prevenția și tratamentul ambulatoriu e la pământ ba pentru cei totuși depistați practic accidental ca și bolnavi cronici antepandemie a și fost drastic restricționat accesul! Iar medicii tratează după partitură: protocolul 1, protocolul 2 etc. Apoi te miri că avem mortalitate la nivel de țară subdezvoltată nici măcar de lumea a treia???
      În fine recent sinistrul sănătății a spus răspicat ce trebuie făcut dacă intră peste noi omicron. Exact ce zic eu de un an. Asta trebuia făcut din primul moment. Dar ca să vezi eu nu fac parte din comisia asta superinvizibilă și superproastă care ne-a băgat în 💩 actual.

    • damaigreu Răspunde

      LondonBoy ba da prost esti!

    • damaigreu Răspunde

      LondonBoy esti adevarat morcovist! Mancator de prostii! Compari spitalele de dincolo cu ale noastre. Si omicron cu delta? Esti mai prost decat prevede legea. Tu meriti sa te vaccinezi si sa dispari. Iti meriti soarta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.