Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Două sătmărence, implicate într-un accident în Sălaj. Au ajuns la spital

O femeie de 60 de ani din Satu Mare şi o tânără de 28 de ani din Carei au ajuns la Spitatalul Judeţean Zalău, după ce maşinile conduse de ele s-au ciocnit pe raza comunei Bocşa, titrează sportulsalajean.ro. Evenimentul rutier s-a produs ieri seară.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că un autoturism condus de o femeie în vârstă de 60 de ani, din Satu Mare, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus. La volan se afla o altă femeie, este vorba de o tânără în vârstă de 28 de ani, din municipiul Carei.

În urma evenimentului rutier, cele două conducătoare auto au suferit leziuni și au fost transportate la o unitate medicală pentru investigații. Oamenii legii spun că niciuna dintre cele două persoane implicate nu consumase alcool.

Din câte se pare, accidentul s-a produs ca urmare a unei depăşiri neregulamentare efectuate de femeia de 60 de ani. Martorii spun că şoferiţa din Satu Mare ar fi gonit cu viteză şi a depăşit vreo trei maşini fără să se asigure. Un participant în trafic a menţionat că a avut noroc că a reuşit să evite o tamponare frontală, dar maşina condusă de femeia din Carei nu a mai avut nicio şansă.

Polițiștii sălăjenii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile în care s-a produs evenimentul rutier.

Sursa: sportulsalajean.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.