Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Drama unei mame cu opt copii. Trăiesc într-o singură cameră, fără apă

Drama unei mame. Opt fraţi din judeţul Satu Mare trăiesc împreună cu mama lor într-o singură cameră. Ei nu au nici apă în casă, fiind nevoiţi să se spele la lighean. Tatăl lor a murit recent, iar mama se descurcă cum poate.

Cazul a fost descoperit la Gerăușa de către reprezentanţii Asociaţiei Eliezer, care au demarat o campanie pentru a-i ajuta.

“Stâlpul casei este doar mama care a rămas sigură cu cei 8 copii asta după ce tatăl lor a murit. A fost înmormântat în urmă cu doar trei zile. Pe lângă tragedia aceasta, familia nu are apă în casă, fiind nevoiți să se spele zilnic la lighean. Toată această familie locuiește intr-o cameră de 5×4,cel mai mic copil este de 3 luni o fetița”, au transmis reprezentanţii asociaţiei Eliezer.

Cei care doresc să ajute această familie pot lua legătura cu reprezentanţii asociaţiei Eliezer la nr. de tel: 0755322752.

5 comentarii

  1. Szilárd Răspunde

    Întrebarea este ce așteaptă autoritățile?
    De ce sacrifică viitorul celor opt copii pentru “mămica eroină”?

  2. Hitler Răspunde

    cine dumnezeu a zis sa nu scoata pul@ barbatul din femeie cand o f₩tea….autoritatile sa ieie copiii de la familie si sa doneze la alta familie! asa is tiganii nu ai ce face cu iei se imultesc ca sobolanii!

  3. ... Răspunde

    Este pur și simpli inconștiență să produci opt copiii ca pe bandă apoi nici nu te gândești cu ce îi crești. Și câteodată mai întinzi mâna, ca și acum. Dar cel mai mult îmi “place” că astfel de știri apar regulat numai în prag de Crăciun. Săracii copiii nu au nici o vină! Ca de obicei asistența socială și de protecția copilului s-a făcut maro de tot. Refuz să cred că nu se știa de această speță. Să-i “aplaudăm” pe eroii? Sau măcar o plăcuță suedeză? Ce ziceți?

  4. H&R Răspunde

    Ca sa faci curatenie in jurul casei, totusi nu trebuie mare scoala. Pe mine asta ma supara. Sunt acolo cu gramada, dar sa iei ceva in mana si sa pui mai incolo, sa fie ordine de ce nu functioneaza? In rest condoleante familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.