Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Lucrările prind contur. Lacul Cubic se transformă în cel mai mare parc din Satu Mare

Lacul Cubic se transformă în cel mai mare parc din Satu Mare, iar lucrările prind contur pe zi ce trece.

Astfel, după aproape 30 de ani, Lacul Cubic se va transforma într-un loc de relaxare, urmând, așadar, ca dintr-o zonă degradată, unde s-au depozitat de-a lungul timpului deșeuri, să fie un loc de petrecere a timpului liber. Zona respectivă are o suprafață de aproximativ 5 hectare, urmând să fie cel mai mare parc din Satu Mare.

,,Proiectul privind transformarea zonei Cubic în cel mai mare parc din Satu Mare prinde contur”, a scris, astăzi, primarul Kereskenyi Gabor, pe pagina sa de Facebook.

 

9 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Este cel mai mare tun imobiliar al lui Tarr în care pe bani publici se pregătește infrastructura locație ca ulterior să înceapă el să construiască un ansamblu de blocuri .
    UDMR Satu -Mare nu a făcut altceva decât sa își pregatesca pe bani satmarenilor infrastructura pentru clădirile lor de interes .Au pregătit pavarea și amenajarea zonelor adiacente .

  2. Dorin Răspunde

    Deja se cere autorizație de constructie pentru această zonă doar este chestiune de timp ridicarea blocurilor .
    Nu este normal să amenajezi zonă pe bani comunitari iar ulterior să faci blocuri private .

  3. dorel Răspunde

    Voi știți ce înseamnă domeniu public ,vorbiți doar prostii .Investitorul aka Tarr nu poate construi pe domeniul primăriei ,nici primăria nu poate investi pe domeniu privat .La comentat prostii sunteți buni .

  4. Aalex Răspunde

    Sunt multi destepti aici….

  5. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Având în vedere niște aspecte specifice zonei rămâne să vedem cum vom sta la capitolul păstrarea integrității investiției și utilitatea ei în timp. Pentru că tare mi-e că în curând se va trece la dezmembrarea pe bucățele. Apoi vom auzi că polimilitzia locală e prea ocupată de covid și de amendarea mașinilor parcate și nu pot supraveghea zona. Pentru că întradevăr este o zonă cam mare și cam la periferie. Și de aici urmează și anumite probleme în exploatare. Să nu am dreptate.🤔🤔😲

  6. ABBA 😉😉😉 Răspunde

    c

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.