Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Sătmăreni prinși cu un adevărat arsenal de artificii și petarde. A curs cu dosare penale

La data de 30 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au depistat mai multe persoane care dețineau fără drept articole pirotehnice.

Astfel, în urma activităților desfășurate polițiștii au ridicat în vederea confiscării baterii de artificii din categoria F2 cu 36, respectiv 100 de lovituri de focuri, baterii de artificii din categoria F3, petarde, rachete de artificii și candele de artificii, toate din categoriile F2 și F3.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele unei femei, de 25 de ani, și a trei bărbați de 35, 29 și 47 de ani, toți din județul Satu Mare, sub aspectul comiterii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Salonul 1 de la spitalul 9 Răspunde

    Dacă erau depistați prin Secuime cu atâta marfă de picpoc erau deja arestați pentru terorism. Așa în schimb no problemo. Bine, vor fi sigur judecați dar alta este încadrarea. 🥴

  2. Satmarean Răspunde

    Ardă-i focu să-i ardă că nu se linișesc !!!

  3. Muresan Răspunde

    Zi de zi pocnesc ca betyeșigu in tot orașul. Ce fac polițistii de la ordine publică și jandarmii ???. Nu vezi un picior de polițist pe străzi !!! Acum în perioada aceasta ar trebuu să fie mult mai mulți și asigurată liniștea și siguranța cetățeanului. Domnule inspector șef al IPJ.Satu Mare și cei doi adjuncți pe care îi aveți rwsponsabili, urgent luați.măsuri în acest sens. Nu se mai poate astfel si eliminați odată și pentru totdeauna ciorile astea negre din municipiu care vând petarde și artificii în mod ilegal în fiecare an. !!!. Știți foarte bine despre cine este vorba !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.