Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de vineri noua listă a țărilor/teritoriilor cu risc epidemiologic ridicat.

În zona roșie au intrat Finlanda și Liban.
În zona galbenă au intrat:

  • din zona roșie, în urma scăderii incidenței: Armenia, Dominica, Maldive și Singapore;
  • din zona verde, în urma creșterii incidenței: Polinezia Franceză.

În zona verde au intrat: Chile și Noua Caledonie.

16 comentarii

  1. AziNu Răspunde

    M-am uitat pe lista aia si nu vad Romania nici unde. Imi scapa mie? M-am uitat de 10 ori deja. Dupa spusele lui medicu ala fals Jurma (care a recunoscut ca nu e medic) , trebuia sa fim pe rosu cel putin….. ma bucur ca v-ati vaccinat. Ati salvat planeta 😉

  2. zimbabue Răspunde

    Virusul a trecut, cetificatul a ramas. Ati remarcat? 😉

    • Geaba Răspunde

      Omicron, which is the latest SARS-CoV-2 variant of concern, is spreading globally.
      A South African study has found high rates of reinfection among those with previous confirmed SARS-CoV-2 infections since the beginning of November. This was when scientists discovered the Omicron variant there.
      These observations suggest that Omicron can evade immunity from prior infection.

      • damaigreu Răspunde

        @Geaba … Ba speriatule!!! tu esti motivul pt care stam in carantina! Ca accepti cacaturile ce ti-i se spun la stiri! Omicron e doar o simpla raceala. Inca nu a murit nimeni de la varianta asta disperatule! Fricosule , locu tau e in lanu de porumb! Mue si tie si celor ca tine.

        • Demostene Răspunde

          Deci Portugalia e pe roșu??? După ce anunțaseră că au vaccinat 85% și la noi a venit unul de-al lor să ne consilieze!!? WTF!

  3. Altu Răspunde

    Toată” floarea cea vestită a întregului Apus” este pe listă. Și noi “idioții ” Europei nu suntem. Germania cea inteligenta și civilizată, Gibraltar care a vaccinat și macacii, Danemarca simbolul responsabilității și vaccinării, Austria nazistă, și lista poate continua, sunt în roșu. Concluzia e una singură : trebuie a 4-a doză.

    • Golf Răspunde

      Trebuie și a 5-a. 😂

    • Jackas Răspunde

      Vine si aici valul 5, ce credeti, ca scapati asa usor?

    • AziNu Răspunde

      Da-i in plm de cacaciosi. Ai observat ca o disparut IT si Macilaci? Bine, Macilaci o murit. IT la fel, doar ca o murit de ciuda. Astia se hranesc cu frica. Nu s-au gandit nici o secunda ca orice stire e umflata pentru a fi citita. Si acuma se agata de stirile care ii sperie. Ei neaga realitatea. Astia sunt genul de oameni care sunt primii prostiti. Ei sunt cei ce fug la vot convinsi ca o stampila schimba totu. La fel cum au crezut ca daca se vaccineaza o sa devina eroi. Jenant

  4. Maloco Răspunde

    “Cercetătorii au aflat de ce persoanele obeze au un risc mai mare de a se îmbolnăvi grav și a muri de COVID” . Dar lumea se ingrasa in carantina… interesant

    • Vaccin anticovid Răspunde

      Cercetatorii britanici estimeaza o eficienta a boosterului de 75% fata de omicron. Va dati seama cat e efigienta oa cei vaccinati cundoza dubla? 50% sau nici atat? Asa ca in loc sa ne tot injectati sau sa ne bagati la cotet nu mai bine a-ti face un vaccin bun si valabil cu o singura intepare cum ar fi normal si nu din 3-4-5 incercari???

  5. ... Răspunde

    @Maloco. Nu e nimic nou! De parcă acești cercetători ar fi descoperit apa caldă sau mersul pe jos! Sunt o grămadă de boli pentru care obezitatea este anticamera (diabet, boli cardiace etc.). Știe toată lumea de ani buni dar nu intervine nimeni pentru că ne închinăm la Sfântul Profit al multinaționalelor! Inclusiv în cazul promovării actuale la greu a vaccinului sunt interese puternice financiare și doar se speră că vaccinul face față. Cel care spune că sunt date certe ăla minte. Iar între timp suntem îndemnați să tot ne distanțăm și să comandăm mâncare de la pizzerii. Nu văd nici măcar o acțiune ori intenție incipientă din partea autorităților de a îndemna oamenii să redescopere dotările standard ale bucătăriei proprii! De ce? Pentru că statul așa te vrea! Dobitoc, obedient și bolnav. Ca să tot ai nevoie de “eroismele” lor! Ferească sfântul ca să mai și gândești! Este periculos! Nu s-a schimbat nimic de la ’89 încoace doar decorul și repertoarul. Păcat de sângele vărsat.

  6. Tolo Răspunde

    Numa intelijenți pe pagina asta…

    • Der Doktor Răspunde

      80 la sută din antivaccinisti sunt din cei ce au avut noroc să treacă prin boală și nu au crăpat și acum se dau mari deștepți
      Iar restul sunt măgarii prosti care cred balivernele lor !

      • @Der Doktor Răspunde

        @Der Doktor. Iar unul care visează halate albe lj visele sale erotice! Știi, cel mai interesant ar fi să se facă la scară largă o testare ca să vedem totuși câți au anticorpi! Că deja varianta alfa infecta cam de 4-5 ori atâția câți ajungeau să fie identificați. Tare mi-e că numărul celor trecuți prin boală este infinit superioară celui înregistrat oficial. Și atunci imediat altfel stă ecuația! Pentru că nu e indiferent dacă am 1,7 milioane de bolnavi deja clinic sănătoși sau 5-7 milioane! Plus vreo 6 milioane vaccinați și imediat altfel arată și nivelul de imunizare! Dar atunci cine s-ar mai băga la coteț? Dar decât să ne complicăm și să facem cum trebuie nu-i mai bine să băgăm frica în oameni iar fraierii, ăia puțini, să lucreze și în locul nostru? Uite, și acum nu aveam problema cu omicron dacă nu îi mânca în fund pe unii să meargă în turneu de rugby în Africa de Sud! Tocmai acum? Cine a făcut cu mâna lui? Nu noi? Dar interesant este că s-a izolat grupul temeinic și nu văd nici o infectare catastrofală la oameni. Deci se poate. Așa trebuia din start când a început pandemia, nu anchete epidemiologice făcute neprofesionist și întârziate.

  7. Sîca Răspunde

    Măi,măi, ce-a pierdut omenirea, unde ai fost până acum….?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.