Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic. Spania și Italia intră în zona roșie

Spania și Italia intră în zona roșie, potrivit hotărârii adoptate, vineri, de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU).

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de vineri noua listă a țărilor/teritoriilor cu risc epidemiologic ridicat.

Astfel, s-a decis:

-în zona roșie au intrat: Spania, Italia, Suedia, Dominica și Maldive;

-în zona galbenă au intrat:

  • din zona verde, în urma creșterii incidenței: Bolivia, Coreea de Sud și Insulele Virgine Britanice;

Potrivit CNSU, niciun stat din zona roșie nu a intrat în zona galbenă, nefiind înregistrate scăderi ale incidenței infectărilor.

-în zona verde au intrat: Armenia, Albania, Mongolia și Brunei Darussalam.

LISTA completă AICI.

5 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Scrieti si voi deja aberatii!
    Cum sa intre Italia in zona rosie, cand acolo nu mai exista virusul? Toata lumea e obligata sa se vaccineze, in toate locurile obligatoriu greenpassul! Matematic este exclus sa mai existe virusul pe acolo! Nu va mai cred, si cred ca nu sunt singurul!

  2. damaigreu Răspunde

    Ba oamenilor uitativa pe lista! Toate tarile parlite si cu rata mica de vaccinare sunt in zona verde!!! Si e plin de ele !!! Toate tarile ultravaccinate sunt pe ROSU!!!! Si culmea, o ramas pe rosu!! Iar terile in care rata vaccinarii e mica continua sa intre pe verde! Felicitari tuturor fraierilor care ati pus botul la acest vaccin! Bravo criminalilor! Din cauza voastra se moare, din cauza celor ca voi sunt pline spitalele in vest, din cauza voastra suntem ca pe vremea lu Hitler pentru ca ati imbratisat ideea de a fi subjugat! Sunteti criminali! DEzvaccinativa ! Na, poftim, asa spuneau si vaccinatii pana acuma… dadeau vina pe nevaccinati. S-a inotrs roata , criminalilor!

  3. MRM Răspunde

    Am vazut o coada imensa alaltaieri la un centru de vaccinare. Erau oamenii vaccinati care asteptau dupa bonuri! Asta e dovata ca doar prostii nu s-au vaccinat. La cine i-a umblat mintea si a fost destept, a profitat de sansa asta care se poate ivi o data in viata si au imbratisat vaccinul, pt 100 de lei HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Cica numa aia cu IQ mic nu s-au vaccinat , asa se zice… Desteptilor, sunteti rupti in cur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.