Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Un ambasador al UE a pozat în Fecioara Maria. Reacția deputatului Adrian Cozma

Un ambasador al UE a pozat în Fecioara Maria, iar imaginea a stârnit multe controverse, inclusiv în România. Deputatul Adrian Cozma a avut o reacție dură după ce a descoperit imaginea cu ambasadorul Riccardo Simonetti.

Redăm integral mesajul deputatului Adrian Cozma:

După apariția și ulterior retragerea așa-zisului ghid apărut în laboratoarele Comisiei Europene prin care se transmiteau indicații să nu fie utilizate numele de Maria sau Ioan sau Crăciun, astăzi am aflat că ambasadorul propus de Parlamentul European pentru drepturile minorităților sexuale, s-a pozat în rolul Maicii Domnului cu Iisus în brațe.
O blasfemie, mai ales că suntem în postul Crăciunului. Cum e posibil ca astfel de oameni să reprezinte interesele și valorile unei mari uniuni de popoare așa cum e Uniunea Europeană? De ce în ajunul sărbătorilor creștine apar astfel de oameni care pângăresc magia nașterii lui Iisus și implicit întreaga construcție creștină? Sper ca europarlamentarii români să reacționeze imediat, iar pe viitor să se asigure că astfel de întâmplări nu se mai repetă.
Dumnezeu să ne ierte și să binecuvânteze, România!

50 comentarii

  1. Calul Troian Răspunde

    credeam ca un deputat a fost ales in parlamentul Romaniei sa gandeasca proiecte de legi pentru Romania, nu sa comenteze ce fac altii prin alte tari

  2. om de rand Răspunde

    @Calul Troian. Se pare ca nu cunosti rolul unui deputat ales de popor. El reprezinta interesele cetatenilor.Probabil tu ai doar viziunea bunui cal.

    • Calul Troian Răspunde

      Interesul cetateanului e ce face un strain din alta tara? Sau sa nu cumva interesul sau e sa aiba o viata mai buna, care se poate face numai prin legiferare, adica parlamentarii sa munceasca?

      • Alin Răspunde

        Prietene …parlamentul european nu e alta tara …habar nu ai ce vorbesti ..cunosti putin structura uniunii europene? …imbecilul ala care s-a imbracat in fecioara maria iti da tie legi pe care tu va trebui sa le inghiti …. face propuneri legislative pe care pupincuriștii din romania le accepta pt ca noi bineinteles nu avem nimic de obiectat.

        • H&R Răspunde

          dar sa mergi pe autostrazile sau caile ferate platite de ei, e bine, nu-i asa?
          Poola me de retardati cu religiile voastre futute!

  3. cizmaru Răspunde

    Acel bou din alta tara daca imi lezaza interesul meu chiar religios trebuie sa reactioneze cei care sin alesi sami reprezinte interesele

  4. Pipo Răspunde

    Fraților pot să spun doar atât. Un popor fără Dumnezeu este vai de el și ne mai mirăm ca vine ciuma peste noi.

  5. Stela Răspunde

    Sper din suflet ca secretara i-a scris textul, la cate greseli are , nu ii face cinste…

  6. Hitler Răspunde

    sa nu va mirati, din moment ce 2 homosexuali a putut adopta un copil in romania…ne indreptam spre drumul cel bun

  7. misi Răspunde

    Noi de ce trebuie sa toleram asa ceva??? Dupa caricatura lui Mohamed a fost scandal si crima. Astept sa fie la fel si acuma. Sa arda de viu!!! PaPa p.lii mele umbla la necredincios si isi cere scuze , le spala pe piciore pe toti nespalatii. Sa iesim din Uniune pana nu e tarziu. Cui place ce fac aia este liber sa plece dincolo. Trebuie sa ramanem tara crestina.

  8. carcotas Răspunde

    Asta-i o provocare ordinara. De fapt cineva vrea sa aprinda niste spirite. O sa vedeti ce explicatii o sa se nasca in zilele urmatoare.

  9. H&R Răspunde

    Si pe cine intereseaza ca doi poponari au facut o fotografie cu tema biblica?
    Ma pish si pe poponari, dar si pe cei pe care-i deranjeaza!

    • misi Răspunde

      Prost ce esti!! mai bine taci! Plina e lumea de voi, va credeti fara frica. Dar cand vei primi un semn de la Cel de Sus incepi sa te rogi. te intreb la cine te rogi?

  10. Gheorghe Răspunde

    In numele religiei,în numele credinței s-au sacrificat mii,sute de mii de vieți.Mântuitorul Isus Cristos când a fost prins,judecat și condamnat NEVINOVAT nu a schițat nici un gest de apărare,zicandu-i lui Petru care a scos sabia….baga sabia în teacă….mi-ar fi greu sa chem 12 legiuni de îngeri sa ma apere?(ceva de genul)..De aceea nu l-au înțeles evreii și nici noi(uneori)ca EL a venit sa creze,,o altă imparatie”formata din fii ai Împăratului.Esti tu fiu de împărat?…sau doar un rob al propriilor idei???
    Acuma noi ne erijăm in mari apărători ai dreptei credințe despre care unii habar nu au nimic asa cum habar nu aveau cei care mergeau în cruciade și omorau oameni în numele credinței….care credințe?….că Întemeietorul Credinței Adevarate,,nu vrea moartea păcătosului”ci mai degrabă restaurarea și salvarea lui.
    Mulți o sa ma înjurați pentru acest comentatiu și o sa ziceți vrute și nevrute.Sa fie clar,nu sunt de acord cu ceea ce a făcut individul cu un neuron rătăcit dar nici nu ma aprind asa cu una cu doua încât sa fiu gata de mers la lupa cu sabia în numele credinței și eventual sa omor câțiva,, rataciti”.(câinii latră,carul trece).
    Slava și Gloria lui Isus nu este știrbită de nimeni,auziți?…Nimeni și Nimic Niciodată nu poate știrbi din Frumusețea Lui oricât s-ar zbate.
    Oare chiar acesta este scopul nostru acum în postul Crăciunului,oare nu cumva cineva stă și răde de noi și de reacțiile noastre la toate prostiile inventate de ,,meșteri în a face răul”?abatandu-ne mintea de la adevăratele scopuri.

  11. Bogdan Dumitraș Răspunde

    Știri false aruncate pe piață de parlamentarul -traficant ca să lovească în USR

  12. Satmareanul Incomod Răspunde

    Rusine!!!!Asemene persoane nu au ce cauta in parlament.

    • H&R Răspunde

      Sari in cap sa-ti rupi gatul, daca esti incomodat, incultule!
      La lins oase, pariu ca, esti primul!

  13. justin Răspunde

    idiotii astia care comenteza aiurea cu cozmat in frunte: voi ce aveti in parlament? numai gunoaie tradatori hoti si infractori condamnati, a ajuns si in parlamentul european un homosexual, waaaaa mare scofala! sunteti niste idioti, odata faceti curat in propria curte!

  14. H&R Răspunde

    Si eu sunt incomodat de lalaitul pe care sunt obligat sa-l aud in fiecare dimineata de duminica, de la boxele amplasate in asa fel ca nu te poti odihni, f-tu-i in gura de pochi!
    Sa se termine cu spectacolul asta stradal pe care-l da bor-itii de orto-docsi!! Sa se roage in templul lor, nu afara!!

    • misi Răspunde

      Bravo! Eu zic sa-ti legi un bolovan ( ce esti si tu) in jurul tau si arunca-te in Somes. Pun pariu, ca nu ti-am duce lipsa.

      • Gheorghe Răspunde

        Misi,nu rezolvi nimic cu aruncatul în Someș ca apa-i mică.Eventual sunt alte variante mult mai sigure.Glumesc,pana la urma fiecare ne spunem of-ul pe aici,bine ar fi sa nu jignim permanent și sa nu știm calul.Pana la urma din comentariul fiecăruia poți sa-ti dai seama care ce hram poartă…..adică: lasă lumea cum e ea,n-o face din bună rea!!!

      • Pisi Răspunde

        misi te bagi in vorba ca chilotii in kur!

    • Un om Răspunde

      @H&R, am mai văzut viteji din aceștia ca și tine care scoteau pe gură măgăriile pe care le scoți dumneata și cand au dat cu capul, a fost vai de mama lor. Cred că ar trebui să-ți masori cuvintele. De fapt cu proștii…….(din această categorie se pare ca și dumneata faci parte ) nu merită să te pui.

  15. moscraciun Răspunde

    dupa ce s-a aliat cu PSD, Cozma nu mai are nici dreptul sa respire..mai bine s-ar ascunde intr-o gaura de soarece si sa ramana acolo pe vecie!!!

    • Antal Răspunde

      De ce nu? Ca doar e plin PNL Satu Mare de pesedisti: Mitica Pop din Odoreu, Marian Torok din Mediaș, Virgil Dragoș (șoferul lui Valer Marian), Ciprian Bretan (lingaul lui Mircea Govor).

  16. Alin Răspunde

    Bai Cozma lasă poponari sa se sugă între ei,nu aceasta este treaba ta ca parlamentar,mai bune zine cum împărți posturile in Sătmar cu Govor tovarășul tau de suflet acum, cu care te-ai aliat,că ți-a rupe rotula la împărțeala și o sa ramai cu sula in gaci,mai ales daca ajunge govorache prefect,o sugi original, Catu nu mai are putere nu mai ai pe cine sa lingi in cur,iar la ciuca nu ai curaj sa stai in spatele lui să îl lingi că te zvântură de nu te vezi…..tu ai fost singurul din tara care ai avut curajul sa ii ceri sa își depuna mandatul!:)))))……bolovan ce ești, acuma stai pitit……așa că asteapta-te la ce este mai rău călaretule,politic te așteaptă zile grele!!!:))))

  17. HR un idiot Răspunde

    Sa vede ca esti un frustrat pe viata, toata ziua stai si scrii mesaje pe acest site, esti un gunoi de om, cine mortii mati esti tu sa judeci pe oameni in ce cred, daca esti ateu sa fi fericit vezi-ti de treaba nu critica si injura pe altii martalogule!

  18. surducan Răspunde

    Asa se intampla dacă permitem să intra în țara noastră tot felul de migranti care nu vrea sa respectă tradițiile noastre .
    Dau perfeta dreptate lui Victor Orban care a pus gard si care e ferm convins ca Ungaria numai asa va ramane liber si suveran daca nu permite intrarea natiunilor migrante .
    Familia traditionala o sa dispare incet cu Uniunea Europeana care nu respecta de loc valorile si cetateni .

  19. Nihil sine Deo Răspunde

    Ai dreptate, fratele meu!
    Ne-a trebuit nouă, ardelenilor, să credem minciunile imigranților de la Sud de Carpați, și ne-am abandonat adevărata noastră credință Greco-Catolică, pe minciunile bisericii ortodoxe rusofile!
    Acum caută să ne dezbine și spală creierele tinerilor cu minciunile lor!
    Afurisiți fie toți și încă șapte generații de acum înainte!
    Amin!

  20. Ortodoxia distruge Romania Răspunde

    Băgați de seamă la minciunile propovăduite de mafia marelui alb!

  21. Puie MNL și MSD Răspunde

    Problemă falsă, aruncată de”domnul” deputat pentru a distrage atenția de la adevărata problemă, anume pensiile speciale pentru foștii primari și preșuri de consilii județene, printre altele!
    Bă penelistii poolii, cum naiba să ai tupeu să ieși în public după ce scuipi pesedeaua apoi, peste o lună, lingi pesedeaua în cur?

  22. Valahu Răspunde

    @H&R tu esti acel pitbul minuscul al familiei micuta un drogat si retardat care a fost dat (repetent)afara din liceul (LME)pentru ca era foarte prost desi aveau parintii mult aur,dar degeaba ca el nu are creier .

  23. H&R Răspunde

    Copii. Acum citesc, ce citesc, dar eu nu am fost pe site azi toata ziulica. Nu am avut timp, efectiv. Careva îndrăgostit de nickuri nu a avut azi treabă.

    • Altu Răspunde

      Normal, vezi ce hate îți iei, și zici că nu tu ai fost!
      Măcar fi bărbat și ține gura să intre mooia aia, așa cum ți-o meriți!

  24. H&R Răspunde

    Deci oricum ați înjurat azi acest imbecil nenorocit, nu pe mine m-ați înjurat. Deci Peace ☮️ din partea mea.

  25. Adrian Răspunde

    Smile, razi tu, dar nu e rasul tau!

  26. Puie MNL! Răspunde

    Ce faină poză, cu cuplul Câțu-Ciolacu, cu pruncul Iude-mereu în brațe 😂😂😂
    #nuvaiertam!

  27. Aurica_Oas Răspunde

    Wow… citind comentariile, ma mir de ce nu sunt moderatori pe acest site.
    Cateva reactii:

    1. N-am treaba cu gayii da` sa insulti credinta unor oameni este aberant. Nu au avut curaj sa i-o faca lui Mohamed, pedofilul, i-au facut-o crestinilor… Sunteti foarte curoajosi

    2. Cea ce face Polonia si Victor orban in Ungaria e de respectat pe deplin. Au facut garduri sa nu intre imigranti islamisti din lumea a 3a?
    Noi ce facem? Lingem curul uniunii europene pentru ceva bani de facut sosele si drumuri judetene… ORI proiecte de poduri pe poze prin sate necunoscute

    3. Adriane, nu as fi in locul tau nici de m-ai plati la ce comentarii ai primit si tu.

    Te chem la un challenge: Ai curajul sa iti manifestezi neplacerea fata de aceaste blasfemie in Parlamentul European in fata doamnei Ursula von der Lyen, cea care te plateste?

    Sau iti e frica ca nu te mai plateste de vorbesti urat despre gay?

    E usor sa latri la noi unde majoritatea avem constiinta normali si traditionala…

    Challenge Accepted?

    • Cetateanul Răspunde

      Domnucă draghe, haurica, matale ai greșit … țara!
      Poache la voi in Oaș așa se face, se linge curu la pastorii penticostali americani de ziua a ț-șpea sau iehoviți, până îți obții o anumită situație materială sau până îți expulzezi plozii (fără număr) prin alte state (americaneze, de preferință), apoi te plângi la cristos că ție nu ți-e bine!
      Bagă di samă, hadrian (sau Kozma Adorján) ăsta al tău, este deportat în parlamentul rromâniei, nu al mUE!
      Noi, ăștia care plătim taxe și impozite pe (cam) tot, îi plătim salariile, nu evazioniștii cu alcool (și, mai nou, cu țigări de ucraina) de prin zona etnografică cu țâpurituri de unde vii matale!!
      Má che cazzo!

    • Cetateanul Răspunde

      Uite aici provocare:
      Eu îmi plătesc TOATE taxele și impozitele, la zi! Aici intră și apa + canalizarea, gunoiul, curentul, gazul, cablul, telefonul și încă multe altele, toate plătite la zi, fără excepție, atât de către mine, cât și de către toți cunoscuții mei!
      Te provoc să o faci și tu, precum și să-i provoci, la rândul tău, pe toți cunoscuții tăi, să facă la fel!

      Challenge accepted?
      PS: Până să sari în sus, ca pișcată de cur, 90% dintre foștii mei clienți (peste 500 de firme) din zona oașului, erau evazioniști, sub o formă sau alta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.