Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Accident cu victime în județ. Un șofer s-a oprit cu mașina într-un cap de pod

La data de 16 ianuarie, în jurul orei 10.45, polițiștii careieni au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 108 M, între localitățile Tiream și Carei a avut loc un eveniment rutier, soldat cu victime omenești.

Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 38 de ani, din Andrid, aflat la volanului unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un cap de pod, oprindu-se în poarta de acces a unui imobil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 32 de ani, pasageră în autoturism. Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Totodată, acestuia i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Mda Răspunde

    Se aude cateodata vorba: BMW si restul sunt masini. E deja penibil sa specificati in articol marca masinii doar daca este BMW.

    • @Mda Răspunde

      E deja penibil ca zi dup zi dai de o stire cu cate un BMW. Pe cuvantul meu cateodata ai impresia ca astia cum de urca la volan sunt instantaneu spalati pe creier ori macar sufera ceva trepanatie! Bleah! Singua treaba ce ma linisteste putin e ca si la unguri e la fel. Si la ei e plin cu stiri de astea. Cum de urca la volan gata deja face tampenii.

      • Bogu Răspunde

        Simtul ”finei analize perosnale” spune ca soferul de BMW are o problema? Crezi ca o stire face o regula? Soferii creaza accidente pe fondul lipsei condusului preventiv/defensiv, lipsei politiei rutiere in trafic, infrastructurii precare sau prost intretinute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.