Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Accident în județul Satu Mare. Biciclist rănit, după ce a fost lovit de o mașină

La data de 22 ianuarie, polițiștii rutieri careieni au fost sesizați, cu privire la faptul că în municipiul Carei a avut loc un eveniment rutier, soldat cu vătămarea corporală a  unei persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 54 de ani, din Carei, în calitate de biciclist, nu a respectat semnificația indicatorului STOP, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 22 de ani, din județul Satu Mare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Ambilor bărbați li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Cocojambo Răspunde

    Privind atent poza am ajuns la concluzia ca iar ati bagat ceva de la arhiva. Altfel nu-mi explic cum ar fi stat unii oameni din poza la spectacolul gratuit la pantaloni scurti si la tricou. Aia nici nu mai povestec ca din text nu rezulta unde s-a intamplat toata treba. In paranteza ar trebui o diploma de erou inconstient bicilistului ca umba pe doua roti pe vreme din asta geroasa si mai este si zapada si gheata pe alocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.