Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Cele mai bune mașini de cusut Singer: pe care să o alegi

Un croitor sau o croitoreasă bună, dar și un iubitor al croitului și cusutului trebuie să aibă cele mai bune instrumente pentru a-și realiza creațiile. În această listă veți găsi cele mai bune mașini de cusut Singer de pe piață, cu diferite programe de cusut, setări multiple astfel încât să aveți control absolut asupra piesei vestimentare pe care o creați și totul la cel mai bun preț, având calitate pe care ți-o oferă mereu brandul Singer.

Mașină de cusut Singer Brilliance 6180

Cu un total de 80 de programe de cusut diferite, printre care se numără cusături în zig-zag, altele pentru chenare sau chiar pentru decor, această mașină este una dintre cele care au plăcut cel mai mult. Are o masă care poate fi îndepărtată pentru a lucra mai bine fiecare cusătură, precum și posibilitatea de a înfila automat ace, facilitând acest proces complicat. Este un model foarte compact pentru tot ceea ce este capabil să facă. Are un ecran unde se poate vedea cusătura aleasă.

Mașina de cusut mecanică Singer 2250

Un model Singer care este plăcut pentru simplitate și care, spre deosebire de precedentul, are configurația de bază pentru cei care vor să aibă acasă o mașină de cusut ușor de folosit, cu numărul precis de ochiuri pentru peticele lor. Vei avea în total 10 ochiuri diferite care sunt programate pe roata din față, precum și o reglare a presiunii picioarelor care se realizează automat, având două poziții diferite pentru a pune acul. Bobinele de fir sunt așezate vertical, și trebuie să aibă o lățime de maxim 5 mm.

Mașină de cusut Singer 1409

Cu această mașină de cusut marca Singer poți selecta lungimea pe care o dorești pentru cusătură, lucru care te va ajuta în realizarea hainei tale sau în munca pe care o faci. Este un produs cu dimensiuni perfecte cu care poți face totul, inclusiv selectarea lățimii cusăturii în zig-zag sau reglarea tensiunii firului. Lățimea bobinei de fir pe verticală este de 5 mm. Având roțile în față de unde poți alege toate funcțiile acestui model fantastic.

Mașină de cusut Singer Single 3232

Găsim un produs care are calitatea de Singer, fiind foarte simplu de utilizat, ideal pentru repararea sau chiar realizarea propriilor haine datorită posibilității de a crea 23 de stiluri diferite de cusături, inclusiv mai multe decorative. Printre funcțiile sale se numără și bobinatorul automat, precum selectorul de cusături, putând alege între mai scurtă sau mai lungă, după cum este necesar. Presiunea piciorului este automată, astfel încât materialul nu se va mișca în timpul realizării cusăturilor, ceea ce le face mult mai precise decât alte mașini de cusut care nu au această caracteristică.

Mașină de cusut Singer Starlet 6680

Acest model este conceput exclusiv pentru acele persoane care iubesc coaserea și care doresc să creeze tot felul de articole de îmbrăcăminte cu ajutorul celor 80 de funcții diferite de cusătură, care vă vor permite să personalizați complet fiecare model. Atât pentru țesături subțiri, cât și pentru cele groase, această mașină de cusut Singer este perfectă, cu o dimensiune compactă, astfel încât să o poți depozita oriunde fără probleme. Dispune de un infilator automat pentru a vă ușura mult această sarcină, precum și a vă pune la dispoziție câteva modele pentru a vă putea broda hainele. Daca te gândești să cumperi o mașină de cusut profesională, aceasta este cea mai bună recomandare.

Mașină de cusut automată Singer 8280

Un alt model compact pe care l-a creat acest renumit brand de mașini de cusut este Singer 8280. Este un produs de înaltă calitate, având posibilitatea de a schimba și regla piciorușele presor astfel încât acestea să poată prinde mult mai bine materialul, putând coase chiar și cele mai groase țesături. Pe de altă parte, are un sistem orizontal pentru adăugarea bobinelor de fir. Daca ești unul dintre cei cărora le place să aibă totul la îndemână, ai la dispoziție un mic compartiment în care poți pune acele de rezervă printre alte obiecte de care ai putea avea nevoie.

2 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    AM ȘI EU UNA DE VÂNZARE IEFTIN:50000 DE EURO!!!!

  2. Nae Răspunde

    Care model are platină ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.