Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

Coronavirus Satu Mare: 220 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 12.082 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 2.006 mai puțin decât în ziua anterioară. 688 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 59.588 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 23.01.2022 (10:00) – 24.01.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 41 de decese (20 bărbați și 21 femei), dintre care unul anterior intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dolj, Gorj, Harghita, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Tulcea și Municipiul București.

Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 6.370, cu 412 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI  sunt internate 629 de persoane, cu 30 mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 629 de pacienți internați la ATI, 547 sunt nevaccinați.

7 comentarii

  1. Maloco Răspunde

    Mor adeptii lu Jurma

    • Golf Răspunde

      Bună asta 😂

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Nu de alta dar tocmai azi ungurii au anuntat aproape 40000 de cazuri si peste 220 de decese. La o tara cat jumate din noi asta ar veni proportional 80000 de cazuri si vreo 450 de decese. Dar vaccinul functioneaza, asa e copiii? La ei procentul de vaccinare e de 65% (nu vreo 45%) si la booster de 35%. Ce bine de ei! La idiotii Europei nu sunt nici de departe atatia. Probabil cineva a incurcat cifrele, a uitat aritmetica elementara sau a fost in concediu in Zanzibar si numai acum incepe sa incarce datele in sistem. Ma voi credeti ca toti suntem castigati la loz in plic? De o luna tot vine prapadul care totr nu apare! Ieri se zicea ca vom ajunge la 70000 de cazuri (Beatrice Mahler) ca azi Rafila sa zica ca e posibil sa avem 30000 de cazuri! Dar nu va hotarati odata la scor???? Cum sa parieze asa omul????

        • Maloco Răspunde

          functioneaza pe dracu. Astia vor sa ne vaccineze pe toti ca sa se convinga ca nu e bun de nimic. Eventual o sa rareasca populatia. Tocmai mi-o aparut o reclama cu Bill Gates cum se agita pentru incalzirea globala si vine cu solutii salvatoare (again)

        • Laszlo Răspunde

          Nu e prima oara, cand intelegeti gresit, la ei este statistica si pe saptamana sau pe weekend 3 zile, nu e totuna….

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Si de ar fi asa la 40000 de cazuri la 3 zile cat vine pe zi? Si asta ar insemna ca noi am avea proportional 27000 de cazuri pe zi atunci, ce nu avem! Nu uita ca ei totusi s-au cam vaccinat! Dar cum imi spune dupa porecla fiecare intelege ce vrea. Tu asta vrei sa intelegi si refuzi sa vezi realitatea!

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    @Lacika. Hai mai bine să nu-ți povestesc cine vede toată treaba unilateral! Bine? Și cine se folosește de diverse cifre doar când îi convine! Pentru că în momentul în care nu-i convine ceva imediat este măturat sub preș? Cum se cheamă asta la școala la care ai fost atât de bine perfecționat? Ia spune tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.