Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Coronavirus Satu Mare: 221 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 7.595 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 2.467 mai puțin decât în ziua anterioară. 724 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 59.240 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 15.01.2022 (10:00) – 16.01.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 28 de decese (15 bărbați și 13 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Galați, Harghita, Maramureș, Mureș, Olt, Prahova, Suceava, Vâlcea.

27 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 3.647, cu 229 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI  sunt internate 474 de persoane, cu 19 mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 474 de pacienți internați la ATI, 50 au certificat care atestă vaccinarea.

18 comentarii

  1. Mocanu Răspunde

    v-ati blocat la 200+ pe zii?pe vremea tulpinei delta era coada in fiecare zi la coica la testare si erau 60 de cazuri pe zi,acum nu vezi pe nimeni acolo si sunt peste 200 a 4-a zi la rand,destul de dubios…

    • fffffpppp Răspunde

      Iti dai seama ca umblă cu vrăjeală. Nu v-ați obișnuit încă? Orice m, pandemia trece, apar tot mai multe semne de întrebare legate de vaccin si de sistemul imunitar , probleme de inima, decese etc

      • Dj Răspunde

        Din totalul de 28 de pacienți decedați, 25 au fost nevaccinați și 3 vaccinați. Pacienții vaccinați aveau vârsta cuprinsă între grupele de vârstă 60-69 ani și peste 80 de ani și prezentau comorbidități.

    • @Mocanu Răspunde

      … și pe vremea tulpinii delta la 10000 de cazuri erau 400 sau chiar și mai mulți decedați! Acum ca să vezi cu omicron abia curge pe robinet vreo 20-maximum 50 pe zi. Și alea numai ei știu cum le scot. Nu mai zic nimic!

      • .... Răspunde

        Vezi păcăliciule ce se întâmplă dacă te masturbezi toată ziua pe aici? Nu înţelegi că s-a recunoscut oficial că omicronul provoaca simptome mult reduse faţă de Delta? Şi apoi decesele au o evoluţie întârziată faţă de debutul valului. Cum vă rabdă pământul cu atâta prostie-n cap?

        • pentru păcăliciul de serviciu Răspunde

          Păcălici e cel care te-a făcut pe lume în loc să te scape cu tot cu izmenele zdrențuroase-n buda de la capătul ogrăzii! Mare greșeală! Pomenești că ai descoperit și tu ceva aritmetică neeuclidiană nouă? Păi de o lună și ceva tot așteptăm vârful cu morții? Între timp oamenii au venit acasă de sărbători apoi au și plecat! Să le dăm telefon să revină că nu și-au terminat treaba și nu iese planul? Să le trimit la tine păcăliciule? Fără să-ți tremure izmenele rupte-n cur nici nu mai simți că trăiești? Cum te suporți măi retardatule? Cum nu crapă litosfera sub tine?

          • Sâcă

            I-ți primești tu păcălici răsplata de la toți, pe care i-ai mințit și jignit dea lungul a doi ani de inepții, sub toate nik-urile tale imbecile ….

    • Atention! Răspunde

      Vedetă din Elveția, la capătul puterilor, după ce s-a infectat a treia oară cu COVID: „I-am lăsat mamei o scrisoare de adio”

      • A. Răspunde

        Chiar dacă certificatul meu este încă valabil și am mulți anticorpi, mă voi vaccina, când voi primi acceptul medicilor. Nu vreau să fiu nevoită să trec prin infecție pentru a patra oară.

  2. Satmarean1 Răspunde

    👍

  3. H&R Răspunde

    Covasna – 6 cazuri. Deci solutia e sa tinem si pe aici ursi, cat mai multi asa la liber pe strazile localitatilor..

    • ... Răspunde

      Poate urșii au mâncat covidul? Cine știe?🤔😱🥴🤪😜

      • H&R Răspunde

        Nu, dar seara si noaptea nu prea mai iesi. Daca nu vrei sa dai nas in nas cu macika. Vezi ca ursul nu-i de joaca. Ala de plus, de jucarie da.

        • ... Răspunde

          Aha! Adică macika e polițistul de proximitate pe acolo și te obligă să stai acasă noaptea? Că nu m-am gândit la asta!🤔😱😲🥴🤪

  4. ... Răspunde

    @Sâcă, văd că ai reușit să dezvolți o fobie, chiar ură împotriva mea. Asta spune multe despre copilăria ta. Problema ta este că am observat că de multe ori dai în dreapta și în stânga cu afirmații că poate-poate mă vei nimeri. Culmea e că de multe ori ai jignit și pe alții crezând că sunt eu. Asta ca să nu mai vorbesc de camionul întreg de nickuri pe care le folosești. Așa că îți recomand să bei un pahar de apă, de preferat rece.
    În paranteză, sunt sigur cam 99% că ești careva care are acces la niște date de identificare ale comentatorilor, adresă de email ori IP. Ai procedat așa și cu alții. Dacă tu crezi că este frumos ca să nu mai spun altfel iar îmi dă niște idei despre copilăria ta nereușită.
    În încheier îți doresc și ție exact ceea ce dorești tu altora. Înzecit. Probabil iar vei sări sus ca ars. Îți recomand un pumn de Rudotel. Că de ar fi supradoză tot nu e mare pagubă!

  5. ... Răspunde

    @Sâcă, și încă un lucru păcălici manipulator ce ești! Pentru că niciodată nu zici nimic concret doar arunci vorbe și afirmi desopre oricare cu care nu ești de acord că ar minți! Cu toate că nu ai nici o dovadă! Deci deocamdată eu m-am folosit numai și numai de datele oficiale comunicate. Dacă tu zici că am mințit atunci cineva are o problemă foarte serioasă. Acum serios de când nu-ți mai iei pastilele cu Li? Eu sper să capeți exact ce meriți și să trăîești exact din ajutorul minim social. iar dacă ți-a frig mai ia un pulover pe tine! Aaa, că nu mai ai!?!? Ne pare rău, trebuie să te sacrifici.

    • Sâcă Răspunde

      @păcălici Tu ai scris de aproape doi ani sub cel puțin 10 nik-uri, plus ai scris zeci de replici murdare sub nik-urile celorlalți comentatori prezenți pe portal, fapt constatat și de aceștia, oameni serioși pe care i-ai jignit cu neșimțire… Nu te-am băgat in seamă, cu studiile tale științifice,copy paste si tratamente cu fel de fel de vitamine….atunci erai, farmacistu** . Dar orice mascaradă, trebuie să se termine odată ..nu crezi.. Păcăliciule… frustrat !!! Si mare grijă de medicamentele tale,
      pentru binele tău….și a celorlalți de lângă tine….

      • ... Răspunde

        Sincer îmi pare rău de tine. Ți-am mai spus că mă confunzi li mă amesteci cu alții care tot așa comentează. Diferența dintre mine și tine e că eu nu am diploma cumpărată la talcioc ci e căpătată pe bune și nu e de acum când știi bine cum se poate rezolva. Ești bolnav rău. Nu mi-ai răspuns la întrebare. De când nu-ți iei tratamentul? Și aia cu vitaminele și cu zincul nu ma fost eu. Asta ca să știi. Îți recomand prietenește să-ți faci rost de alt client că pentru mine e sub demnitatea mea ca să încerc să păort un dialog cu tine. Orice îți spune omul ricoșează ca din perete deci drept consecință eu consider că e timp pierdut. îți doresc la revedere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.