Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Coronavirus Satu Mare: 26 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 1 ianuarie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.810.342 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 11.370 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.739.999 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.451 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 29 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 58.779 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 31.12.2021 (10:00) – 01.01.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 27 de decese (11 bărbați și 16 femei), dintre care unul anterior intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Arad, Bistrița-Năsăud,  Buzău, Constanța, Gorj, Harghita, Ialomița, Maramureș, Mureș, Neamț, Satu Mare și Municipiul București.

26 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 1 pacient nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 2.247. Dintre acestea, 395 sunt internate la ATI. Dintre cei 395 pacienți internați la ATI, 32 au certificat care atestă vaccinarea.

 

38 comentarii

  1. Statistics Răspunde

    Oricum nu se lucreaza, testeaza, joi – vineri va fi interesant numarul.

  2. ... Răspunde

    No s-a și trezit din beție primul ostaș jalnic al filistinului dr.Grinch! Lasă-ne! Sau ești mai fericit dacă-s vazuri multe și mulți morți? Ești cumva necrofag ori ai niscaiva acțiuni la ceva pompe funebre? Dezgustător! Cum te suporți? Îți doresc un omicron strașnic ca să ajungi odată unde îți e locul demult! Da’ vaccinul pe anul ăsta l-ai căpătat deja? Că poate aflăm că aia de anul trecut nu mai e kosher ori valabil?

    • AziNu Răspunde

      Nu m-ar mira sa se bucure de necazul altora

      • Cosmin Răspunde

        Cred ca nici mama lui nu il suporta si cand il vad copii incep sa planga instant.

      • Gogu Răspunde

        Din postarile dvs vad ca va bucurati pt fiecare nevaccinat…
        Zăhărel…

      • Unul Răspunde

        Tu te bucuri de fiecare vaccinat care moare, psihopatule.

      • Dr Răspunde

        Azinu & co = antivaccinistii trecuti prin covid au serioase probleme mentale, demonstrat si de cercetarille in domeniu.
        ” Background
        Neurological and psychiatric sequelae of COVID-19 have been reported, but more data are needed to adequately assess the effects of COVID-19 on brain health. We aimed to provide robust estimates of incidence rates and relative risks of neurological and psychiatric diagnoses in patients in the 6 months following a COVID-19 diagnosis.”

        • Dr Răspunde

          Sunt rușinea meseriei. Asta-i adevărul.

          • @ by Dr

            Hotia de nick, meserie la tine nu gluma….tipic pt antivaccinisti, nu se sfiesc de nici o metoda murdara de a se impune cu prostiile fake, care se raspandesc mai ceva ca râia.

          • @Dr

            Măi @Dr! Problema e că tu furi o meserie întreagă, că sigur nu ești medic! Ești așa doctor vum e epidemiolog și Jurma ăla biologul! S-a autoproclamat și s-a reprofilat din biolog că a zis și el că e rost de ceva bănet public în zonă! Iar ce a profețit nu s-a adeverit nici măcar 10%! Incidență de 150% și zeci de mii de morți zilnic! Dar asta nu deranjează pe nimeni!? Dar faptul că la 2 noaptea te roade să postezi iar apocalipsa nu-ți spune ceva? Nu eu am săvârșit fapta ci TU!!! Nu ai somn? Te-au chemat careva la “arme”? Sau erai de servici?
            În încheiere ai vrea să-mi specifici că EU ce informație falsă am răspândit? Ești mai mult decât penibil!
            Nu pot decît să-l citez pe Iosif Vissarionovici Djugașvili (Stalin): “Cine nu-i cu mine e împotriva mea”. Nu-ți face cinste.🤔😱😭💩💩🤫

        • AziNu Răspunde

          Dr, 1 la mana, nu m-ma vaccinat si nu am trecut prin covid. 2 la mana, m-a sunat maica-ta si nu am dat ocupat. Spune-i sa nu ma mai deranjeze

          • AziNu

            Corectez: “Nu m-am” . Ca la cat de retard esti , o sa spui ca sunt analfabet. Am si o veste proasta pt tine: o sa dispara pandemia si noi astia nevaccinati tot vii suntem. Asa ca vaccinare a fost un esec total iar tu ai fost primul care a inghitit galusca. Mai e ceva, tre sa ma ung la pwla cu ceva crema , mi-a dat maica-ta ciuperci

      • Sectia psihiatrie ll Răspunde

        Cativa nebuni afkati sub tratament cu comportament cu multipla personalitate, circula liberi si sperie lumea, atentie, nu ascultati de ei, sunt cazuri grave.
        Lista : AziNu, Altu,…, H&R, Asîți, si cativa prieteni aidoma lor!

        • H&R Răspunde

          @Sectia pișiatrie zwei! Tu ai dat foc la Spitalu’ vechi? Se pare că da! Ai evadat nemernicule?

    • Statistics Răspunde

      De luare aminte!
      Ca multi zic :nu este virus.
      Altii ca e doar o raceala.
      Antivaccinistii se cred supereroi.
      Si nu vreau sa creasca, vreau ca lumea sa aiba grija, sa faca orice sa se termine, chiar si vaccin, orice procent ajuta sa avem mai putini morti.
      Ieri a murit de covid tatăl unui prieten.
      Voi antivaccinistii si bagatelizatorii aveti vina pt o parte din cei morti!

      Sunteti oameni fara suflet, vi l-a anulat virusul cand a intrat in ADN ul vostru.

      • ... Răspunde

        Sistemul actual sanitar și de prevenție epidemiologică a creat premisele acestei stări de haos și nu antivacciniștii. Nu noi am facilitat până în martie târziu 2020 când deja se murea pe capete în Wuhan transportul aerian direct cu restul lumii. Asta este motivul principal pentru care mulți nu se vaccinează, pentru că știu că ăia de sus mint de îngheață apele și nici măcar fără să clipească!
        În paranteză știi că eu am trecut prin boală și după lungi discuții m-am vaccinat. Dar ca să vezi asta a fost în aprilie și tare mi-e frică că valorează cam cât o ceapă degerată acum. Dar eu măcar am anticorpi dobândiți și natural nu ca marea majoritatea, ăștia fricoșii. 30% dintre cei internați acum sunt complet vaccinați și deja rata celor decedați dar vaccinați anterior a urcat de la 10% la peste 20% !!! Atunci la ce mai e bun greenpassul că ăștia anterior de îmbolnăvire cu tot cu vaccin umblau haihui unde vroia suflețelul lor! Dar tu nu pricepi asta că tu ai agendă zilnică la dictare și gândirea independentă la voi se sancționează!

        • Asistenta Răspunde

          Nici imunitatea naturala nu e mare lucru, dupa 6 luni scade mai mult ca la vaccinat proaspat, zilnic sunt circa 100 persoane care se reinfecteaza, si acuma sunt putine cazuri.

          • ...

            Ideea ar fi dragă că dacă vaccinul te protejează cum se spune atunci e inadmisibil procentul de 30% de vaccinați spitalizați care presupune cel puțin tot atâția în plus asimptomatici și 20% de vaccinați decedați! Ieri erau 8 din 38 iar azi 4 din 17!!! Înainte de omicron în stadiul delta aveam 10% decedați vaccinați cu schemă completă! Nu mă aștept să pricepi nuanțele la cifre. Și atunci la ce mai e bun greenpassul?? Ajunge numai unul dintre aceștia să se fi plimbat prin mall la shopping și gata catastrofa! Că mulți de cum s-au vaccinat nu mai purtau masca nicăieri! Am întâlnit nenumărate cazuri.

      • AziNu Răspunde

        Bai Statistics, nu ai auzit inca ca varianta Omicron e ca o simpla raceala? Deja nu mai crezi nici in ce iti spun sefii tai

        • @AziNu Răspunde

          Și totuși ești ANALFABET, indiferent cât te-ai strădui sa ascunzi acest adevăr.
          “… încă ca…”🤣🤣🤣
          “…cât de retard ești…” 🤣🤣🤣
          PROSTUL NU E PROST DESTUL DACĂ NU E ȘI FUDUL!
          Vai de capul tău!

        • Dr Răspunde

          Pentru visatorii care au trecut prin Covid_19, si mai zic ca astea sunt simple raceli, aduc aminte a multa oara, ca o gramada de virusi care nu fac nici o simptoma, omoara omul peste zeci de ani : HPV, sida, hepatita C etc.

          • H&R

            Așa și? Aveți o singură soluție pentru oricare boală. Și pentru oricare! Cuvântul magic…Pfizer!
            După booster nambăr 100 nici ebola nu mai are șanse.
            Am dreptate?

    • ... Răspunde

      Mi s-a urcat covidul la cap, au spus si doctorii.

      • ... Răspunde

        Pcar la mine este unde că la tine acest lucru este imposibil. Vine foarte curând reversul medaliei, hoțule de nick, asta spune deja și analfabetul de Jurma al vostru. Atunci ce vei spune? Cum vei scoate cămașa? Sper să fiți co toții ostracizați, că meritați cu vârf și îndesat.

  3. H&R Răspunde

    Nici cei vaccinati nu sunteti asa de vaccinati, ergo sunteti nevaccinati:
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/bulgaria-reduce-de-la-6-la-3-luni-termenul-pentru-administrarea-dozei-booster-de-vaccin-anti-covid-1785549
    Urmeaza si la noi, stati calm!

  4. InfoPlus Răspunde

    România este în pericol de a urma același tipar în următoarele săptămâni ca în valul 4, în care au murit peste 20.000 de români, la fel câți au murit într-un an și jumătate de la izbucnirea epidemiei. Medicii avertizează că, în România, valul 5 nu va trece la fel de ușor ca în restul lumii occidentale, chiar dacă OMICRON provoacă în mare parte forme mai blânde de boală. Principala cauză este nivelul de vaccinare anti-COVID-19 cu mult sub cel al țărilor în care imunizarea este de peste 60-80% , și , de aceea, nu au fost raportate multe decese. România a pierdut în valul 4, zilnic, între 200 și 400-500 de români.

    • AziNu Răspunde

      Cica “infoPlus’ si “press” / Da-ti nume de morcov. oricat o sa te agiti, tot nu o sa murim de covid

      • Doc Holiday Răspunde

        Medicul de Terapie Intensivă Radu Țincu susține că nu ar trebui să fim atât de optimiști că Omicron e o variantă mai blândă a Covid fiindcă acest lucru ar putea să nu se aplice în România.

        • Dr Haus Răspunde

          Atunci tu din partea oamenilor normali ai un morcov în plus în fund. E bine așa? Voi o să spuneți că e pandemie chiar și atunci când OMS deja decretase de un an că s-a terminat! Vă place frica! Ar trebui să te tratezi! Mai ia un morcov din partea mea! Și odată și odată ar fi cazul să informați oamenii în mod onest. Apropo, ce mai face Rodrigo Fernandez din insulele Canare? Sau John Smith din insulele Pitcairn? Deja ducem lipsă de astfel de informații esențiale și cel mai important lucru NEVERIFICABILE!😱😱💩💩😭🤫

  5. Press Răspunde

    Sylvia și Alvaro Fernandez au murit pe 19 decembrie, la câteva zile după ce au fost diagnosticați cu Covid.

    „Fratele meu și soția lui au fost foarte apropiați”, a declarat Salvador Fernandez, fratele lui Alvaro, pentru NBC Los Angeles. „Erau împreună din liceu, de când ea avea 15 ani. Nu puteau trăi unul fără celălalt”.

    Membrii familiei au confirmat că cei doi nu erau vaccinați, adăugând că Alvaro, care a avea diabet, „a vrut să aștepte mai multe studii”.

    • @Press Răspunde

      Uita așa oricine poate spune că par exemplu Rodrigo Fernades din Cucuieții de Câmpie și-a văzut soacra despuiată și de atunci are insomnii! Nu știi nașa lor ce face? Sau vecinul?

  6. Gogu Răspunde

    Potrivit unui medic apreciat din New York, Craig Spencer, infectarea cu Omicron ar putea avea efecte mai puțin grave decât predecesoarele variante de coornavirus, însă numai pentru cei vaccinați.

  7. AziNu Răspunde

    O inceput cacanaru de IT , femeia de servici de la continental sa posteze in disperare. Vezi ca se termina pandemia in cateva luni si tu tot axat o sa ramai. Treci la loc, ai picat examenu covid

    • @AziNu Răspunde

      Da’ de articolul hotărât ai auzit???
      Nu prea cred…🤣🤣🤣
      Cât de incult poți fi ce valuri stii sa faci‼️‼️‼️

  8. Silvia Răspunde

    De ce cei care au trecut prin boala si nevaccinati sunt mai putin raciti si cei vaccinati s-au racit mai des? Si apropo, am un prieten vaccinat diagnosticat recent cu pericardita.E sportiv..si nu fumeaza.De ce se inmultesc cazurile astea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.