Ultima actualizare: azi, 19:16

Locale

Coronavirus Satu Mare: 33 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 4 ianuarie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.816.956 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 11.745 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.745.012 pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3.900 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 186 de cazuri de pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 58.866 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 03.01.2022 (10:00) – 04.01.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 52 de decese (22 bărbați și 30 femei), dintre care 5 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București.

49 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 3 pacienți nu au înregistrat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 2.593. Dintre acestea, 390 sunt internate la ATI. Dintre cei 390 pacienți internați la ATI, 33 au certificat care atestă vaccinarea.

42 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Dintre cei 52 de decedați 12 erau vaccinați. Trendul e același, zi după zi peste 20%! Deci nu că fac forme grave (blablabla etc.) ci așa pur și simplu mor așa în nesimțire!?!? Păi se poate domn’le? Și atunci îmi explicați la ce mai e bun greenpassul??? Că se pare că virusul nu a fost informat!😱🤔🥴
    Apropo, ați observat că mai nou filistinul dr. Grinch (Arafat) a dispărut de pe firmament de o vreme? Sau s-a dus la Marseille după marfă nouă cameruneză???

    • AziNu Răspunde

      Arahat s-a dat la fund, am observat. Ultima lui iesire a fost cand a declarat ca o sa creasca numarul de cazuri si morti din pix , pentru a incuraja vaccinarea , care e degeaba la randul ei

    • Pt neînțelegatoru Răspunde

      Greenpassul este bun sa te enerveze pe tine si restul de frustrați.

  2. AziNu Răspunde

    Aproape 10 oameni au murit in toata lumea de la varianta omicron! Si guvernantii nostrii insista sa ne vaccinam. Ce idioti :)))

    • AziDa Răspunde

      Inca la noi delta este majoritara… deocamdata, si e oericuliasa pt nevaccinati, cei cu 2 facute demult, sau cu probleme sanatate.

      • AziNu Răspunde

        Zici ca e periculoasa pentru nevaccinati Delta. Dar dispare, ca noi am intrat in valu 4 (Delta) inainte de astia din vest. Atunci cand am fost facuti prostii Europei. Stiai ca in vest sunt pline spitalele de vaccinati de la Delta???

        • H Răspunde

          Managerul Spitalului Victor Babeș: Jumătate din pacienții COVID internați sunt infectați cu Omicron.
          majoritatea manifestărilor sunt forme simple, necomplicate, „dar încep să apară şi celelalte uşor-uşor, mai ales la nevaccinati”

    • Dr Răspunde

      Inca se moare la greu de Delta, omicronul se va suprapune la sfarsitul valului 5, dar pana atunci mai este.

    • Vasile Răspunde

      Fetița de doar 3 ani a unei familii de moldoveni care trăiește în Italia s-a stins în Ajunul Crăciunului, răpusă de COVID. Laura era singurul copil al tinerilor de peste Prut.
      La început părea că minorii sunt aproape imuni la virus, dar acum sunt printre principalii protagoniști ai acestui nou val, în ultimele 8 săptămâni s-a înregistrat o creștere exponențială a cazurilor”, a precizat Liviana Da Dalt, directoarea Secției Sănătatea Femeii și Copilului a Spitalului Padova, cea care a stabilit decesul.

  3. IT Răspunde

    Eu nu inteleg de ce in vest ies vaccinatii sa protesteze pe strada? E pentru ca mai vor o doza?

    • România reală Răspunde

      Pentru ca la ei mai exista si notiunea de solidaritate. Ti-as explica eu ce si cum dar nu stiu daca …..

      • Dac Bulibas Răspunde

        Atunci mergi in Solidaritatii si te solidarizeaza cu fratii tai!

        • România reală Răspunde

          Asta eventual poți face tu! Tu ai tot neamul tău pe acolo și nu eu! Érted?
          Mare bou mai ești omule! Că ți-am văzut recent niște comentarii de-a dreptul aberante, deplasate pe varii teme la IZ! Ce consumi fratelo, că e tare marfa? Solidaritatea e o noțiune pe care tu sigur nu pricepi. Ai demonstrat asta de multe ori.

    • RealIT Răspunde

      De cand furi nickul lui IT, chiar ca esti prost!

  4. Pupak Răspunde

    Incepe trucarea cifrelor pt a ábra justificare de a inteiduce certificatul Verde la servici .apropo sunt vaccinat de CE trebuie sa sufere cei nevaccinati pt a ma proteja pe mine ?

  5. H&R Răspunde

    În RO nu va fi nazipass. Pentru că e inițiat de UDMR,și dacă trece prin parlament etc, UDMR după alegerile următoare, nu va mai vede parlamentul din interior. Asta să fie clar.
    Ungurii și secuii din RO nu vor mai alege cu ei. Poate o să atingă 2 max 3%.

  6. ciprian Răspunde

    S-au terminat sarbatorile, incepe alt val…

  7. MaciLaci Răspunde

    Asta e, s-a demonstrat ca vaccinarea a fost un esec. Probabil au fost ceva interese la mijloc

    • Asistenta Răspunde

      Vaccinarea a fost un esec pt cine nu a facut-o, din cei ajunsi in stare grava si decedati 92% au fost nevaccinati.

  8. RealIT Răspunde

    In SUA , un tanar a renuntat sa mearga sa isi faca testul PCR in ultimul moment si a primit a doua zi rezultat pozitiv! WOW. Alt exemplu: In vest ,daca esti vaccinat si ai covid, esti tratat acasa chiar daca esti in stare grava si nu esti trecut cum ca ai covid. Super!

  9. MaciLaci Răspunde

    Vaccinati-va cu booster neaparat! Uitati-va ce zice Domnul Fauci, mantuitorul: https://www.nbcnews.com/health/health-news/hospitalizations-rising-fully-vaccinated-us-fauci-says-rcna5907

  10. Statistics Răspunde

    Anunt important: cine nu s-a vaccinat cu vaccin aRNM trebuie sa se vaccineze ! Zice peste tot la stiri

    • @Statistics Răspunde

      @Statistics. Dacă mă vaccinez pe partea stângă e valabilă și pe partea dreaptă?😱🥴😨
      La delta dragul meu mortalitatea a fost 2,5%, iar la omicron 1-1,3%. Nu eu spun ci statistica oficială. Dar văd că în continuare e important că murim. Dacă nu de covid atunci de frică. Sau de paranoia indusă.
      Atâta să speri tu că nu vei apuca vremea când acești copiii mici în care i-ați băgat schizofrenia asta vor fi la butoane. Că vei experimenta ce face un adult bolnav psihic atunci! Roagă-te că nu apuci aceea vreme că nu-ți va fi bine! Asta la cât rău le-ați făcut!!! Copiii din ziua de azi nu sunt ca noi, asta să știi. Empatie din părți cam la toți.

      • Alina Răspunde

        Tu esti un mare bou, prost si fara pic de omenie, pt tine nu conteaza 2.5% decedati? Zeci de mii de oameni au pierdut pe cineva drag.
        Nesimtitule!

        • @Alina Răspunde

          @Alina, tu concentrează-te la ce trebuie tu să faci. Eroic bineînțeles. Deocamdată nu discutam cu tine. Sunt mai mult decât convins că la noi în țară multe decese puteau fi evitate. Și asta nu neapărat din cauza procentului mic de vaccinați. În pandemia asta suntem singura țară din Europa în care se reușește să ne dăm foc singuri la secțiile ATI! Nu cred că stăm cel mai prost la parte tehnică în schimb la partea umană se demonstrează că da! Te las acum să rumegi informațiile dobândite. Degeaba trăiești veșnic cu morcovul în fund dacă în momentul în care chiar ai nevoie de asistență medicală te lovești de același perete din care pacientul inevitabil ricoșează și devine o cifră. Sistemul îl transformă în cifră, empatie zeroooo! Dăruire și abnegație în cele mai multe cazuri zerooo!

        • damaigreu Răspunde

          Bai Alina, e 2.5 la mie, nu la suta! deci nu e relevant

          • @bou greudecap

            Si acum dovedesti ca esti nesimtit, fiecare viata conteaza, da pt tine nu. BBBou mare!

        • AziNu Răspunde

          Da=te la gara ma speriato. Cine si-o pierdut pe cineva drag? Nimeni mai oaie! uite un exemplu: tu nu ai pe nimeni drag care ti-a murit. Numa de nu era deja pe moarte. Esti mai proasta decat prevede legea, fricoasa pwliii

          • Alina

            Mie mi-a murit sotul de 41 ani, in primul val om de afaceri de succes, puternic si sanatos.
            Asa ca ciocu mic.

          • damaigreu

            Stai ca tu nu esti Alina. Tu esti IT ala speriatul

          • AziNu

            Minti cu nerusinare. Sau o avut comorbiditati si era pe duca

          • AziNu

            Spune numele si prenumele lui

  11. @Alina Răspunde

    Da, știm @Alina. Vezi că ai uitat să spui că era și vegetarian. E aspect foarte important! Că sănătatea de la iarbă se trage! Oamenii nu te pot împiedica să-ți fie frică. Să-ți pice de bine!

  12. ... Răspunde

    Să nu spuneți că nu v-am spus acum un an și ceva că de fapt se urmărește reducerea producției și a consumului de carne la nivelul de 25% înainte de pandemie! În Nemția a apărut un proiect de lege în dezbatere pe aceste segment și care prevede introducere impozitului pe carne. Și dacă tot suntem în zonă bineînțeles și un impozit pe lactate! No să vă văd acum cum aplaudați că se prevede o scumire la produse cu mai mult de 100%. Aplaudați eroii că veți mânca iarbă! Numai să aveți bani pentru asta. Cine știe ce impozit mai visează vreunul pentru fân ca să fie bine pentru calul senator al lui Caligula??? Să știți că știrea e cât se poate de serioasă și cum noi avem administrație copy-paste li care execută întocmai și la timp tot ce vine pe relație germană, nu ne văd bine. Așa că stați acasă în izolare, citiți de la Jurma cum apare lambda-omega-psi de după colț. Eu v-aș recomanda să purtați masca și în casă, în vreo trei straturi. Nu se știe niciodată! Văd că nu vă potoliți până nu dărâmați și ce a mai rămas ăla puțin din economie și asta pentru cauză!😱🤮 Înainte de a sări pe mine căutați și citiți prin presa internațională știrea în cauză.

  13. Crack Răspunde

    Mai barfiti cat se mai poate de Omicron, ca deja a ajuns altul in locul lui.

    • @Crack Răspunde

      Și? Unde-i tăvălugul profețit atuncea???Dacă la tine pandemie înseamnă 10-20-30 de oameni la care le curg mucii din aproape 400000 atunci trebuie redefinit și în DEX!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.