Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Coronavirus Satu Mare: Aproape 400 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 19.105 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 2.495 mai mult decât în ziua anterioară. 2.084 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 59.428 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 19.01.2022 (10:00) – 20.01.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 43 de decese (17 bărbați și 26 femei), dintre care 4 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bacău, Botoșani, Brăila, Brașov, Cluj, Covasna, Gorj, Hunedoara, Maramureș, Mureș,  Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui și Municipiul București.

42 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 4.945, cu 411 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI  sunt internate 547 de persoane, cu 17 mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 547 de pacienți internați la ATI,  63 au certificat care atestă vaccinarea.

5 comentarii

  1. AziNu Răspunde

    Ce importanță are daca si asa nu sunt “pline” alea 5 paturi de la ATI?

    • AziDa Răspunde

      Incet se umple, sa vezi cand vom avea de 5x atatea cazuri, Delta este inca majoritar, si nevaccinati multi, sunt indivizi a 3-a oara infectati cu organismul praf!

      • ... Răspunde

        Pentru comentacii apocaliptici.
        Rata de mortalitate la delta a fost de 2,5% iar la omicron 0.25%. Așa s-a declarat și cine vrea poate calcula. De aia sunt relativ foarte puține internări la ATI pentru că dă forme ușoare. Dar se umple, daaaa. Când terminați odată cu frica asta? Mi-e milă de voi ce veți face când se termină. Așa măcar momentan v-ați găsit un rost, credeți voi. Penibili mai sunteți! Dacă omului îi era frică cum faceți voi nici avioane nu am fi avut veci!

    • S-a terminat!....??? Răspunde

      Bilanț coronavirus provizoriu 21 ianuarie. S-a atins un nou record absolut al pandemiei – aproape 20.000 de cazuri noi. Crește numărul deceselor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.