Ultima actualizare: azi, 13:35

Locale

COVID | 212 cazuri noi în ultimele 24 de ore. Județul Satu Mare a intrat în scenariul roșu

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Satu Mare s-au înregistrat 212 cazuri noi de Covid-19. Județul Satu Mare a intrat în scenariul roșu, după ce rata de infectare a ajuns la 3,09 cazuri la mia de locuitori.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 9.884 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 99 mai mult decât în ziua anterioară. 1.047 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 59.180 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 13.01.2022 (10:00) – 14.01.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 30 de decese (17 bărbați și 13 femei), dintre care 3 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Botoșani, Brașov, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Neamț, Sălaj, Suceava, Vrancea.

Din totalul de 30 de pacienți decedați, 24 au fost nevaccinați și 6 vaccinați. Cei 6 pacienți vaccinați aveau vârste cuprinse între grupele de vârstă 50-59 ani și peste 80 ani. Pacienții vaccinați care au decedat  prezentau comorbidități.

Au fost raportate 3 decese anterioare intervalului de referință, survenite în județul Giurgiu, unul în luna noiembrie 2021 și 2 în luna decembrie 2021.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 3.490, cu 218 mai mult decât în ziua anterioară.

12 comentarii

  1. Sâcă Răspunde

    Astăzi la meniul zilei vaccin peste tot! Niami, ce fain!

  2. 1000 Răspunde

    Sa fie 10000 pe zi….

    • Statistics Răspunde

      Autoritățile au anunțat vineri, 14 ianuarie, 9.884 de cazuri de infectare cu coronavirus depistate în ultimele 24 de ore,

      E numai inceputul, peste o luna va fi mult mai mult.

  3. H&R Răspunde

    Ieri 212 cazuri, azi 212 cazuri. Asta cred ca spune tot despre Fuckron, cel mai nou virus covidescu.
    Apropo, tot nu credeti ca anul asta se termina fuckdemia? Și ca in RO nu va fi nazipass?
    Eu v-am atentionat!

    • Sâcă Răspunde

      Dau o bere…

      • @Sâcă Răspunde

        Măi boule cu S mare! Nazipassul în forma actuală nu mai are nici un rost la noi! Oricum se vede că nu funcționează. Și mallul e plin de nevaccinați care se plimbă cu nazipassul prietenului. Dar nici nu pricep de ce la mall trebuie și la supermarket nu! Sau de ce mi se cere la casieria Apaserv dar la Digi nu! Pandemia anul ăsta se va termina și în curând cei care numărau sârguincios morții ne vor spune să încetăm să-i mai numărăm. Sunt țăru care au încetat să mai zică zilnic scorul și nu au trecut nici ei de hop. Pentru că nu se mai poate continua așa și nu riscă nimeni o revoltă generală. Pentru că urmează. Te voi vedea când primești primele facturi din astea “corectate” de la Electrica ori gaze! Pe cât pariu că rămâi fără coloană sonoră!?

  4. Tuțgureanu Răspunde

    ‘Tu’vă-n gură de antivaxxeri!

    • Rozi néni Răspunde

      Și în cazul țărilor supravaccinate care-i treaba? Apoi mai e un lucru. În noiembrie la 10000 de bolnavi aveam 450 de morți zilnic. Acum la același număr sunt 30 de decedați. Oricum nu știu de ce mă obosesc să-ți explic. Antivaxerii sunt de vină. oricine numai tu nu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.