Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

COVID. Nou record al incidenței în municipiul Satu Mare: 16,94 cazuri la mie

Instituția Prefectului a publicat noi date cu privire la incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 la nivelul județului și municipiului Satu Mare.

Sâmbătă se înregistrează un nou record al incidenței în municipiul Satu Mare, cu 16,94 cazuri Covid-19 la mia de locuitori, potrivit Instituției Prefectului Satu Mare.

În total, un număr de 50 de comune, orașe și municipii se află în scenariul roșu.

12 comentarii

  1. K9 Răspunde

    In caz de razboi cum se va calcula incidenta covid. Cu sau fara trupele altor state? Si cand se infecteaza un soldat ce se intampla? Curios cum de trupele rusesti si cele ale ucrainei si nato nu tin seama de covid

  2. KBG Răspunde

    1-A Russian firm said wee have the new Betuvax-CoV-2 vaccine against COVID-19, the second vaccine of its kind produced by a private Russian company, TASS news agency reported.
    2-Russia said on Wednesday it planned to export a nasal form of its Sputnik vaccine against COVID-19, which President Vladimir Putin said he had taken as a booster.
    Deci au 2 solutii, si acolo nu crâcneste nimeni daca tre sa faci vaccinul.

  3. abc Răspunde

    @K9. Aerosolii cu praf de pușcă și injecția subcutanată de plumb câteodată face minuni.🤔😱😲😫
    Paniemaieși?

    • Gogu Răspunde

      Încă circulă în România și tulpina Delta, care produce infectări, și pentru pacienții nevaccinați riscul de a ajunge în terapie intensivă este crescut.

      • Dr Răspunde

        Concluziile ridică posibilitatea ca trecerea prin boală să provoace leziuni microscopice ale plămânilor, care nu sunt detectate prin teste de rutină. Potrivit medicului Emily Fraser, consultant la spitalele universitare din Oxford și coautor al studiului, cele mai recente descoperiri arată că sănătatea pulmonară ar putea fi afectată. „Este primul studiu care demonstrează anomalii pulmonare la persoanele cu long COVID care suferă de dificultăți respiratorii”, a spus Fraser. „Sugerează că virusul cauzează un fel de anomalie persistentă în microstructura plămânilor sau în sistemul vascular pulmonar”.

        • ... Răspunde

          Ce vei face falsule dottore cand se termina povestea? Vezi ca nu mai e mult! Pomenesti ca vei fi nevoit sa te intorci la banda in trei schimburi. Si ce vei mai ofta atunci ca ce bine ti-a fost cand ti-ai inchipuit ca ai fi dottore si dadeai cu parerea daca nu dormeai bine asa in stilul tau pur copy-paste!?
          O singura data nu am vazut macar una bucate propozitie de la tine! Numai articole copiate de la altii! Trollule! Pe cine crezi ca mai intereseaza dupa doi ani ca vine apocalipsa? Vin rusii si ai sa vezi ca imediat se termina placa!

        • c-block Răspunde

          @Dr, după cum se pare în curând se prăbușește sau cel puțin se dă peste cap tot în jurul nostru. Îți doresc ca peste o lună tot asta să-ți fie cea mai mare grijă, dar nu prea cred!

  4. Adevaratele Stiri Răspunde

    La incidenta asta mare sunt goale spitalele! Dar asta nu se spune pentru că nu ar mai avea efect frica care entransmosa prin mass-media. Sa nu zic ca ne decedatilor a scăzut cu vreo 90%. Am o gramada de prieteni vaccinați care au luat covid. Toti au ajuns la pat cu frisoane. Dar unii fraieri ay impresia ca ei nu vor fi afectati de covid air cei ce nu au fost vaccinati si nu au avut simptome o sa aiba probleme pe viitor. Vai de steaua voastră. E sf pandemiei, se stie! Gata cu vaccinu obligatoriu. Au vaccinat destui creduli. Daca vaccinul are reactii adverse , o sa aflati in cativa ani. Va țin pumnii

    • ... Răspunde

      Mda. Și în mod foarte interesant nimeni nu spune că rata de mortalitate a scăzut enorm, de la alfa și delat când a fost 2,5% acum este constant 0,25%!!!! Al naibii pandemie! Ca să nu mai pomenim că în noiembrie la exact nivelul ăsta de pozitivi aveam 350- 450 de decedați CU COVID iar azi sunt 52! Idem cazurile din ATi unde cifrele internaților sunt de zeci de ori mai mici! Între timp bolnavii cronici sunt călăriți și amânați. Iar peste un an sau doi va fi o explozie de decese la diverse boli cronice uitate și netratate! Dar important e să scăpăm de covid!🤔😱🤮🤮😤💩💩💩

      • H&R Răspunde

        Poate de aceea nu ataca rusii.
        Hai sa vedem matematic:
        Dupa al cincilea val, daca luam dupa prognoza WHO, Jurma, si toti medicii lumii, in RO mor toti oamenii. TOTI!
        Ramane doar Iliescu. Dar, el este omul lor, Si iata asa cuceresc rusii RO, fara sa traga macar un glont.

        Asta pentru cine intelege ironia!

        • ... Răspunde

          @H&R. Rușii nu atacă, nu sunt așa de tâmpiți. Ei vor să pună pe baze noi relațiile lor cu vestul și pe ascuns și chinezii vor să se bage în seamă. În etapa doi sau trei asta va urma că și ei vor ridica glasul. Rușii vor să oficializeze relațiile și să tragă mâța de coadă ca să vadă cât pot căpăta. Plus niște inspecții la instalațiile de la noi, de la bulgari ori polonezi. Oricum Ucraina nu prea e Europa în înțeles vestic. Inclusiv pogromul este inventat de ei. Dar eu aștept să văd cum vor trece pe guvernanții noștrii cu gura mare și supernepregătiți toate apele când ceva trupe din Transinstria vor începe să înainteze pur întâmplător spre Odessa. Pentru că este un scenariu în acest sens. Știi bine cât de aproape este de Galați, nu? 350 km pe floaster, așa că pe ruta avio nici 300 nu este! Sper să nu am dreptate, sincer, că nu e de glumit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.