Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Duminica orfanului | O plasă cu alimente pentru sătmărenii aflați în dificultate

Zeci de familii nevoiașe din municipiul Satu Mare, dar și din alte zone ale județului, vor beneficia, în următoarele luni, de ajutor datorită proiectului ”Plasa cu alimente”. Inițiat de ”Asociația Eliezer”, proiectul vine în sprijinul persoanelor vârstnice și a persoanelor cu venituri precare din județ.

Proiectul ”Plasa cu alimente” vizează zeci de familii din municipiul și județul Satu Mare. Astfel, familiile vor fi susținute timp de șase luni de ”Asociația Eliezer”, iar cei care doresc să se alăture proiectului o pot face prin donații. Sătmărenii pot contribui fie cu bani, fie cu alimente, iar o data la două săptămâni, în cadrul ”Duminicii Orfanului”, toate donațiile vor fi direcționate către familiile care au atât de mare nevoie să pună ceva pe masă.

,,Zona în care acționăm este orașul Satu Mare și sate din împrejurimi. Fiecare caz este analizat de către membrii Asociației și ajutat în funcție de nevoile pe care le are. Plasa cu alimente va fi calculată în funcție de câte persoane se află în acea familie:

  • o singură persoană (40 de lei lunar)
  • două persoane (75 de lei lunar)
  • două persoane și un copil (100 de lei lunar)
  • pentru fiecare copil în plus punem punem cost 20 lei lunar

Dorim să ne responsabilizăm să susținem fiecare familie pe o perioadă minimă de șase luni”, spun reprezentanții Asociației Eliezer, care au acord de parteneriat cu mai multe licee din Satu Mare, dar și cu Inspectoratul Școlar Județean.

Donațiile se pot face în următoarele conturi:

LEI – RO84 BACX 0000 0022 0916 1001

EUR – RO57 BACX 0000 0022 0916 1002

Pentru mai multe informații, reprezentanții Asociației Eliezer pot fi contactați la numărul de telefon 0755.322.752 sau prin e-mail, pe adresa [email protected].


CITEȘTE ȘI:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.