Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Permise auto, la Clinica Korall

Toate persoanele care vor să obțină un permis de conducere Categoria B trebuie să fie supuse unui control medical. Pentru a veni în ajutorul viitorilor șoferi, Clinica Korall din municipiul Satu Mare își extinde gama de servicii, iar examinările medicale pentru obținerea permisului vor putea fi efectuate la clinică începând cu data de 1 februarie.

Astfel, începând cu prima zi a lunii februarie, la Clinica Korall vor fi disponibile consultații oftalmologice, orl, chirurgicale, neurologice, medicină internă și psihiatrie, necesare obtinerii avizului medical. De menționat că la clinică sunt așteptați nu doar cei care vor să obțină un permis de conducere Categoria B, ci și cei care trebuie să își reînnoiască documentul.

Pentru început, noul serviciu al Clinicii Korall va fi disponibil în fiecare marți și joi, între orele 12:00 și 13:30. Pentru programări și mai multe informații sunați la 0361.412.037 sau 0361.800.820, sau vă puteți deplasa personal la Clinica Korall din municipiul Satu Mare, Piața Eroii Revoluției, nr. 22.

De asemenea, pentru informații suplimentare sunați la 0772.054.033.