Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

FOTO. Jandarm din Satu Mare, recompensat de președintele Klaus Iohannis

Plutonierul major Șugar Andrei, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Satu Mare a fost recompensat de președintele României, Klaus Iohannis. Jandarmul a fost recompensat pentru profesionalismul de care a dat dovadă în cei aproape 10 ani de când activează în cadrul inspectoratului.

Pe lângă îndeplinirea permanentă cu succes a atribuțiilor de serviciu de-a lungul carierei, tânărul jandarm s-a evidențiat prin modul în care a acționat cu ocazia unor misiuni de amploare ale unității, motiv pentru care, colonelul Ovidiu – Adrian POPA, Inspectorul Șef al unității, i-a înmânat subofițerului jandarm Medalia Națională ,,Serviciul Credincios” Clasa a III – a, cu însemn pentru militari, precum și brevetul prin care președintele României, domnul Klaus-Werner Iohannis, i-a conferit această medalie în semn de apreciere pentru contribuția importantă adusă la îndeplinirea cu succes a misiunilor specifice Ministerului Afacerilor Interne.

,,Recompensarea cu Medalia Natională Serviciul Credincios mă onorează și, bineînțeles, mă motivează să îmi execut atribuțiile de serviciu în condiții foarte bune și în continuare. Consider că această medalie nu mi-a fost conferită doar mie, ci întregului colectiv al Inspectoratului, chiar dacă pe brevet este trecut numele meu”, a declarat jandarmul sătmărean.

2 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Oare domnu sef popa renunta pt o luna la premiu lui permanebt de plus 50% la salar, si ii da si plotonierului? Sau ala defileaza doar cu tinicheaua si popirosu primit de la presedinte, iar domnu sef isi da in continuare tot lui malaiu gros?

  2. Nagasaky Răspunde

    Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.