Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Casă de Cultură impresionantă, inaugurată la Ardud! Prefect: „Moment exemplar pentru tot județul”

Casa de Cultură Dr. Augustin Mircea a fost inaugurată, sâmbătă dimineața, în orașul Ardud din județul Satu Mare. Așadar, odată cu Ziua Culturii Naționale, a fost deschis în mod oficial un edificiu cultural impresionant prin arhitectură, dotări și facilități, la Ardud.

Prefectul județului Satu Mare, prezent la inaugurare, a spus că l-a lăsat gură cască tot ce a văzut în orașul Ardud, spunând că inaugurarea de astăzi a Casei de Cultură este un moment exemplat pentru întreg județul Satu Mare.

După ce domnul primar, Consiliul Local au investit foarte mult în infrastructura orașului Ardud, a sosit momentul când Primăria s-a aplecat și asupra culturii. Bineînțeles, într-o ordine potrivită. După lungi așteptări, vocea comunității locale din Ardud s-a făcut auzită la nivel guvernamental. Guvernul României prin Compania Națională de Investiții, implicit Ministerul Dezvoltării, au răsuns pozitiv solicitării venite din partea orașului Ardud. Cu foarte multă muncă, cu foarte multă trudă, printr-o implicare maximă a tuturor autorităților, s-a reușit să se ajunge la momentul de azi, un moment care, din punctul meu de vedere, este unul exemplar atât pentru orașul Ardud, dar și pentru întreg județul Satu Mare. Ce vedem aici, vă spun sincer, pe mine m-a lăsat cu gura căscată când am văzut infrastrucutura de aici, când am văzut că totul este curat. Am înțeles un lucru: având în vedere experiența comunității de a organiza evenimente, sunt sigur că, începând din acest moment, această casă de cultură va prinde viață”, a transmis prefectul județului Satu Mare, Altfatter Tamas.

Investiția totală a fost de peste un milion de euro, realizată prn finanțare CNI.

„Reprezentând întruparea fizică a eforturilor noastre de a promova, conserva și susține permanent demersurile culturale valoroase, în toate formele ei, Casa de Cultură „Dr Augustin Mircea” este o investiție de peste un million de euro, realizată prin finanțare CNI obținută în urma demersurilor consecvente inițiate de către Primăria Ardud”, este mesajul reprezentanților Casei de Cultură.
Programul manifestărilor prilejuite de inaugurarea oficială a Casei de Cultură este următorul:
▪️Ora 10.00: Ceremonia oficială de inaugurare;
▪️Ora 13.00: Atelier de artă teatrală dedicat copiilor, susținut de actorul Răzvan Chelaru;
▪️Ora 18.00: Spectacol inaugural;

7 comentarii

  1. PNL&PD-L Răspunde

    Adrian Cozma nu ii in prima fotografie, că doar ii fieful lui și tare ii mai place să își facă poze, malagambistul călăreț!?

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Parcă asemenea evenimente în situația dată nu sunt permise mai ales că după informațiile mele aproximative Ardud e în scenariu roșu? Sau carnetul de partid bate scenariul? Mă întreabă un prieten.🤔🤔🤔😱
    ‘Tui paștele nevaccinaților!!!!🤔🤔😱🤮 Că ei sunt de vină penru orice!

    • Lol Răspunde

      În Ardud a scăzut incidenta de la circa 2.5 la 1.8 tocmai înainte de acest eveniment…în toată tara a crescut, însă la Ardud sunt miracole…

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        @Lol, lasă tu aburelile, azi la Ardud oficial este 3,42 și parcă ieri era 3 și un pic. Puteau să pună și de un congres cu logica ta. Nu de alta dar s-a mai întâmplat recent în Românica.

  3. Pop Ioan Răspunde

    S-ar fi putut curata rampa pt handicapati , de gheata. Doamna din foto abia se tine in picioare.

  4. ??????? Răspunde

    Locul super fain ,pentru concerte cu manelisti.

  5. Istvan Răspunde

    Asai ca iar va roade, ca nu sa inaugurat ceva in limba cailor,este boz…..lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.