Ultima actualizare: ieri, 23:39
Locale

FOTO. Casă transformată în depozit de droguri. Sătmărean prins de polițiști

La data de 6 ianuarie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității  Organizate Satu Mare, sub directa coordonare a procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o prindere, în flagrant delict, a unui bărbat, care ar fi intenționat să comercializeze droguri de risc, în județul Satu Mare.

Astfel, polițiștii au prins, în flagrant delict, un bărbat, de 32 de ani, din județul Satu Mare, în timp ce ar fi intenționat să comercializeze 100 de grame de metamfetamină, pentru 1.800 de euro. De asemenea, a fost efectuată o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate 15 doze de substanță pulverulentă de culoare albă, învelite în folie de aluminiu și 3 pungi din material plastic, cu substanță pulverulentă de culoare albă.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, în vederea audierii și luării măsurilor legale. Față de acesta, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. wow Răspunde

    specialisti din politie ????ce amuzant ,,sa nu pic gramada…..mai reped detectiv .p.si dupa diicot numa asa …in spiritul legi,drepte, nu cu colaborre cu banditi ……traficanti.,ir daca sufla ceva ,,,,?? o mica n scenare s,a,m,d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.