Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. El este sătmăreanul decedat în Negrești. Tras după mașină, s-a izbit violent de un copac

Sergiu F., în vârstă de 35 de ani, este sătmăreanul care și-a pierdut viața după ce s-a izbit cu o sanie improvizată de un copac. Incidentul mortal s-a petrecut în noaptea dintre miercuri și joi, în Negrești-Oaș.

Sergiu a murit după ce s-a izbit de un copac în timp ce era tras cu tubingul după o mașină în localitatea Negrești-Oaș, pe strada Luna Șes. Iubita acestuia a transmis un mesaj sfâșietor pe Facebook.

,,Sufletul meu, inima mea, bebe meu, de ce mai lăsat, de ce? Bebe hai te rog înapoi, aveam atâtea planuri împreună iar Dumnezeu mi te-a luat, doamne adu-mi-l înapoi, ce ma fac eu fără tine sufletul meu? Acuma ne-ai lăsat, iubirea mea Dumnezeu sa te odihnească în pace și sa aiba grija de tine acolo sus, am sa te iubesc toată viata mea”.

În urma accidentului, alte două victime, două tinere în vârstă de 21 de ani, se află în stare gravă la spital. La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comanda, două ambulanțe SMURD și doua ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

„În cursul acestei nopți, în jurul orei 00:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor 3 victime rezultate în urma producerii unui accident rutier, pe strada Luna Șes, din localitatea Negrești Oaș. În accident a fost implicat un autoturism care trăgea un tubing pe care se aflau 3 persoane.

La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comanda, două ambulanțe SMURD (una de terapie intensiva mobilă și una cu echipaj de prim-ajutor) și doua ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean. Două victime (ambele de sex feminin, în vârstă de 21 de ani) au fost transportate la spital, iar o victimă de sex masculin în vârstă de 35 de ani a fost declarată decedată”, potrivit ISU Satu Mare.

Ce spune Poliția:

„La data de 19 ianuarie, poliţiştii din cadrul Politiei oraș Negrești Oaș au fost sesizați cu privire la producerea unui accident, pe un drum forestier din Negrești Oaș.

Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 27 de ani, din Negrești Oaș, aflat la volanul unui autoturism, a tractatat o cameră de cauciuc, provenită de la un tractor, în care erau așezate 2 tinere, de 21 de ani, și un bărbat, de 35 de ani, toți din Negrești Oaș.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. jean Răspunde

    lOm prost cu bani mu;ti , ca are multi e o ihy=tebare, dar prost sigur a fost

  2. —jean Răspunde

    Sincere condoleanțe !
    Nu putem face pe un om mort prost!!! Unde ne e educația noastră celor care suntem vi? Trist oricum

  3. Pomul bun și omul prost Răspunde

    Ăsta se pare că era prost și când era treaz; beat era de 5 ori mai prost.Fiecare prost cu pomul lui.

  4. vasile Răspunde

    de cand drumul forestier nu este drum public?
    daca Pensiunea Boda Osanu este deschisa publicului, acolo circula autovehicule frecvent atunci este drum public.
    eu cred ca politia musamalizeaza cazul ori este incompetenta intre a stabili diferenta intre drumul public si cel inchis circulatiei publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.