Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO/VIDEO. Mani Gyenes, primit ca un adevărat campion la revenirea de la Dakar 2022

Emanuel Gyenes s-a întors acasă după un nou Dakar extrem de solicitant, iar cei de la Autonet i-au pregătit o primire spectaculoasă.

Emanuel ‘Mani’ Gyenes, riderul Autonet Motorcycle Team, s-a întors de la cel mai solicitant rally-raid din lume, iar colegii săi de la Autonet Import i-au făcut o primire demnă de un mare campion. Mani s-a clasat pe locul 40 la categoria moto la ediţia din acest an a Raliului Dakar. La a 12-a sa participare la tradiţionala cursă, sătmăreanul a încheiat, după multe probleme tehnice, la 08 h 19 min 41 sec de câştigător. La clasa Malle Moto (Original by Motul), fără asistenţă tehnică, Mani a încheiat la general pe cinci. De menționat că sătmăreanul a reușit să urce a 10-a oară pe podiumul de sosire.

,,A fost o ediție nu chiar foarte norocoasă, dar mă bucur că am reușit să îmi ating două țeluri: primul, cel mai important, să ajung sănătos acasă, iar al doilea să ajung la finish, să ajung la zece finish-uri. (…) Vreau să mulțumesc echipei Autonet că este alături de mine”, a declarat Mani Gyenes.

Toate declarațiile, în videoul de mai jos:

Un comentariu

  1. marchetor Răspunde

    felicitari! baiat modest!

    ps: cine-i pwla ala care face cu mana ? ala ce plm a facut ? s-a tarat prin deshert? el este sarbatoritul? face cu mana parca el e campionul, du-te mah acasa la vesela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.