Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Harta salariilor din România. Ce salarii sunt în Satu Mare și unde se câștigă cel mai bine

Zece dintre cele 41 de judeţe şi municipiul Bucureşti au înregistrat creşteri ale salariului mediu net de peste 15% în pandemie, pe când 16 dintre ele au crescut salariile cu mai puţin de 10% în această perioadă, arată o analiză a salariilor medii publicată de Ziarul Financiar.

Angajaţii cu cele mai mari salarii sunt cei din Bucureşti, Cluj şi Timiş, iar cei care câştigă cel mai prost sunt cei din Teleorman, Caraş-Severin şi Maramureş, arată datele centralizate de ZF pe baza informaţiilor de la Institutul Naţional de Statistică.

Clasamentul în nord-vestul țării este condus de Cluj, cu un salariu mediu net de 4291 lei, înregistrând o creștere de 22% în perioada octombrie 2019 – octombrie 2021. Clujul este urmat de județele Sălaj și Bihor, iar Satu Mare vine pe locul patru, cu un salariu mediu net de 2874 lei, înregistrând, în aceeași perioadă, o creștere de doar 9 procente.

Sursa: Ziarul Financiar

 

2 comentarii

  1. Tesa Răspunde

    Personalul Tesa de la spitale au niste salarii mizere De o
    Seama cu cei de la drexmailer de pe banda fata de cei de la
    Consiliu si medici asistente, sa le
    Fie rusine celor responsabili

    • @Tesa Răspunde

      Ai rămâne tu profund surprins de ar veni ceva privat să facă niscaiva reguli și ordine pe acolo! Ai constata așa retroactiv că ce bine ți-a fost de fapt ție că aveai un loc de muncă! Apoi te-ai trezit și tu acuma brusc și gura a început să vorbească fără tine și fără cap. Ia vezi tu cine, cum , de când și prin cine au fost angajate, asta la modul general este valabil în orice instituție pubică de la noi! Deocamdată avem un manager la spital care era mare specialist în înfieri internaționale. Dar ca să vezi de așa oameni este nevoie!😱🤮😤 Să nu te miri după aia că nu sunt rezultate! Dar dacă “lucrezi” cu materialul clientului și materialul este prost nici rezultatul nu poate fi altfel! Oare de ce nu găsim cadre medicale să stea la noi, că de ani degeaba le construim și locuințele alea???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.