Ultima actualizare: azi, 14:12
Locale

Oportunitate! Prima bursă a locurilor de muncă din anul 2022, la Satu Mare

Prima bursă a locurilor de muncă din anul 2022, la Satu Mare. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare, în colaborare cu Camera Meșteșugarilor Satu Mare, Camera de Comert și Industrie a județului Szabolcs-Szatmar-Bereg şi cu sprijinul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Satu Mare vă invită să luați parte la prima Bursă transfrontalieră a pieței muncii, care se organizează în cadrul proiectului ROHU370 ENCOCH – Consolidarea cooperării camerelor pentru îmbunătățirea ocupării forței de muncă în județele Satu Mare și Szabolcs–Szatmár-Bereg.

Proiectul ENCOCH, implementat prin Programul de cooperare transfrontalieră INTERREG V-A România-Ungaria și este finanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), completat de co-finanțarea națională a celor două state membre participante în program, România și Ungaria, are ca scop, printre altele, creșterea gradului de ocupare a forței de muncă la nivel regional, întărirea mobilității pieței muncii în zona transfrontalieră și dezvoltarea cooperării profesionale dintre instituţiile și persoanele cu rol activ în  piața muncii.

Bursa oferă angajatorilor o oportunitate directă de a identifica viitori angajaţi,  respectiv solicitanţilor de locuri de muncă de a gasi cele mai adecvate opțiuni de angajare. Totodată vor fi prezentate metode si tehnici de căutare a unui loc de muncă, modalități eficiente de identificare și solicitare de angajări, modalități de evaluare a personalității potențialilor angajați și de identificare a compatibilității optime între oferta și cererea de locuri de muncă.

Data desfășurării bursei: 22-23 ianuarie 2022 (1030-1830)

Locaţie: Galeria CinemaOne Laserplex, centrul comercial Aushopping Satu Mare

Confirmările de participare pot fi transmise la telefon 0720534997 sau prin e-mail la adresa [email protected], unde se pot solicita și obtine informaţii suplimentare despre proiect.

Programul Interreg V-A România-Ungaria este destinat finanțării unor proiecte comune româno-ungare, care abordează nevoi identificate pe ambele laturi ale graniței şi care necesită o abordare comună, precum şi soluții inovative, contribuind astfel la dezvoltarea sustenabilă a zonei eligibile. Programul este o continuare a programelor de cooperare transfrontalieră implementate în regiune şi dispune de un buget total de aproximativ 232 milioane euro, din care, 189 milioane de euro, reprezintă finanţarea nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională. Zona eligibilă a programului cuprinde judeţele Arad, Bihor, Satu Mare şi Timiş pe partea română a graniței şi, respectiv, judeţele Békés, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar și Szabolcs-Szatmár-Bereg, pe partea ungară a acesteia.

Conținutul acestui comunicat nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Uniunii Europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.