Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Părinții care pleacă la muncă în străinătate, obligați să anunțe Direcția de Asistență Socială

Părinții care pleacă la muncă în străinătate sunt obligați să anunțe Direcția de Asistență Socială, informează Primăria municipiului Satu Mare.

Readucem în atenția părinților care urmează să plece la muncă în străinătate faptul că au obligația să comunice la Direcția de Asistență Socială Satu Mare perioada în care vor fi plecați, copiii care vor rămâne în grija altor persoane, precum și persoana care urmează să se ocupe de creșterea și educarea acestora, informează municipalitatea.

Toate informațiile despre această procedură se pot obține la sediul Direcției de Asistență Socială Satu Mare, Aleea Ilișești nr. 4 sau la numărul de telefon 0748109853 – Compartiment Protecție Socială. În evidențele Direcției de Asistență Socială Satu Mare realizate în 2021 se află 454 de copii din municipiul Satu Mare care au unul sau ambii părinți plecați la muncă în străinătate.

2 comentarii

  1. Socialu Răspunde

    Jumate din romani sunt plecati in strainatate, nu-s declarati majoritatea si voi vreti sa se declare acum. mai visati

    • România reală Răspunde

      Exact! Când a început pandemia brusc au venit acasă 1,5 milioane de români care lucrau fără forme! Acum cred că sunt și mai mulți fără forme că poate sunt și din ăia care și-au pierdut jobul. Ce să declare că unde lucrează??? Minunatul stat social inexistent! Inventăm formulare care nu sunt folosite la nimic! Numai stau prăfuite prin sertare sau sunt motiv de dat amendă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.