Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Peste 300 de cazuri noi de Covid-19 în județul Satu Mare, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 31.683 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 2.572 mai puțin decât în ziua anterioară. 3.388 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 59.797 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 26.01.2022 (10:00) – 27.01.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 71 de decese (37 bărbați și 34 femei), dintre care 2 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava,Teleorman, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

65 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 6 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 7.834, cu 486 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 731 de persoane, cu 39 mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 731 de pacienți internați la ATI, 620 sunt nevaccinați.

4 comentarii

  1. Io Răspunde

    Deștepților, cu “ la revedere covid” ați amuțit?
    ‘ tu-va nația de imbecili!

    • Danger Răspunde

      O variantă mai periculoasă a COVID ar putea să apară din cauza decalajului de vaccinare dintre zonele lumii, avertizează experții
      Peste trei miliarde de oameni din întreaga lume nu au primit încă nicio doză de vaccin anti-COVID. Organizația Mondială a Sănătății avertizează că adâncirea decalajului mondial în privința vaccinării ar putea pregăti terenul pentru apariția unei alte variante periculoase a SARS-CoV-2, relatează New York Times.

  2. Tu Răspunde

    Ce bolovan esti. Vorbim in martie. E omicron si se infecteaza toata lumea . Informeaza-te

  3. Dr Răspunde

    Dacă vaca vaccinată cacă, oare caca vacii vaccinată este vaccinată?
    Întrebare de baraj pentru semenii mei, ca toti vaccinatii sunt dochtori…virusologi bineinteles!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.