Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Profile decorative deosebite pentru o casă unică: C&A ART Concept SIPOS

Casa ta poate fi cu adevărat unică dacă ții cont de un aspect: profilele decorative! C&A ART Concept SIPOS este formată dintr-o echipă de profesioniști specializați în tot ceea ce înseamnă profile decorative, iar dovada stă în faptul că nu există limite – C&A ART Concept SIPOS poate proiecta și produce orice îți imaginezi, inclusiv modele 3D.

Firma are o vastă experiență în domeniul profilelor decorative, este situată în comuna Botiz, însă lucrările au ajuns în mai multe colțuri ale lumii: atât în România, cât și în mai multe țări din Europa (săli de evenimente, blocuri, case… etc.).

Datorită utilajelor ultramoderne, pot fi proiectate orice modele, după preferințele clientului, inclusiv modele 3D. Firma are, totodată, o capacitate mare de producție, două tipuri de rășină minerală, de înaltă calitate. Iar în ceea ce privește precizia, este exactă datorită tehnologiei avansate, producând inclusiv riflaje din MDF, panouri delimitatoare din MDF pentru interior (delimitare bucătărie de living, hol de living, dormitor de dresing… etc.), profile pentru chenare perete.

Utilajele ultramoderne stau la baza perfecțiunii și frumuseții acestor profile decorative, însă pasiunea cu care sunt create rămân în casa ta pentru totdeauna… ca o stare de bine.

Contact:

Facebok: C&A ART Concept SIPOS

Telefon: 0749 839 822

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.