Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

Proiect pentru o nouă centură la Carei. Valoarea totală ajunge la 55 milioane euro

Proiect pentru o nouă centură la Carei. Studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru noua investiție, au fost aprobați de către Consiliul Local Carei, primăria dorind astfel să finanțeze construcția cu o valoare de 55 de milioane de euro, printr-un proiect care urmează sa fie depus în cadrul Programului Operațional Regional 2021-2027, conform opiniedecarei.com.

Întreg traseul dispune de o lungime de 12,273 km, având două benzi, două pasaje de trecere peste calea ferată Oradea- Satu Mare și patru podețe.

Întreaga valoare a investiției este de aproxmativ 54,996 milioane euro.

„Potrivit documentației aprobate, traseul propus se desprinde din Drumul Național 19 în dreptul sensului giratoriu amenajat la ieșirea din Carei spre Satu Mare, urmând o traiectorie în direcția nord, nord-vest, realizând o formă de semicerc pe partea nordică a municipiului, intersectând drumurile DC 94 Căpleni, DJ 108M- Berveni, DN 1F- Urziceni, DJ 196B- Foieni și revenirea spre DN 19 pe partea vestică a municipiului.” scrie opiniedecarei.com

2 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Deci se poate. Dacă se vrea.

  2. radical2 Răspunde

    E bine ca se face ceva. Dar e si utila o astfel de investitie in zona? Cat ar fi gradul de incarcare? Nu poti redirectiona banii aia spre altceva mai sustenabil? In fine, de 20 de ani se baga bani intr-o partie care nu va fi functionala se pare niciodata mai ales ca zapada avem din ce in ce mai rar. Asta ar fi o nimica toata pe langa cati bani s-au dat pe partie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.