Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Satu Mare, printre municipiile cu cea mai mare incidență COVID. Rată de infectare uriașă

Satu Mare se află printre municipiile cu cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19. Potrivit datelor oficiale transmise de autorități, în clasamentul pe municipii Satu Mare se află pe locul 13.

Cu o rată de infectare de 14,91 la mia de locuitori, Satu Mare se află în topul municipiilor cu incidențe uriașe. În vârful clasamentului sunt municipiile Dej și Cluj-Napoca, în top 10 regăsindu-se și vecinii din Oradea, Baia Mare și Zalău.

 

 

 

23 comentarii

  1. Cocojambo Răspunde

    Daaa. Si morga deja a ocupat toata piata Somes!?😱🤮
    Mereti voi in plm!

    • Cocomăta by Sâcă Răspunde

      Mai vezi că de acum încolo se umple Ati-urile, in 15 zile va fi plin, media de stat acolo este de 2-3 săptămáni, deci morgile vor fi pline peste 1 lună si un pic, s-a ma întîmplat în valul 4.
      Dar antivacciniștii sunt pe altă planetă.

      • Cocojambo Răspunde

        De o lună jumate tot murim și uite că cifra de deces este de 0,25% față de delta când era 2,5%. Dacă tot insiști cu decedatul de ce nu începi tu? Oricum ții umbră degeaba pe Pământ!

        • damaigreu Răspunde

          Corect Cocojambo. La cimitir se vede adevarul. Au crezut ca o sa se intinda peste drum si ca vom muri secerati pe strada. Asta inseamna sa mancance galusca de la tv si Jurma ala fake

  2. Golf... Răspunde

    Nick nou si metehne (proaste) vechi?
    Iarasi ai probleme cu ethnobotanicele?

  3. H&R Răspunde

    Medicul Vasi Rădulescu avertizează că cele 34.000 de noi cazuri raportate în ultimele 24 de ore, record absolut în pandemie, ar putea fi „peste 100.000 în realitate” și că se așteaptă la multe decese în rândul celor nevaccinați în valul 5.
    Cei tineri, nevaccinați – loterie”

    • ... Răspunde

      Văd că te fură și pe tine azi. Niște 💩 cu toții. Păi nu vă dați seama că prin asemenea gesturi deveniți și mai puțin credibili? Vă înjosiți în halul ăsta? Înseamnă că nu aveți argumente doar prostii în capul vostru! Recent Jurma a zis că nu suntem în scădere ci în creștere. Și ca să vezi brusc crește cifra. Felicitări! Toate pornind de la cifrele din ziua de luni când toată lumea știe și a constatat deja de n ori că cifrele de luni totdeauna sunt aiurea. Ca să tragi din asta concluzii e ca și cum ai citi viitorul din zațul de cafea.

      • damaigreu Răspunde

        @… NU vezi ca azi e miercuri, nu Luni!???

      • H&R Răspunde

        Nu-i scris de mine. Dar asta nu mă miră. Aici se fură nickuri întro veselie.

      • H&R Răspunde

        În timpul zilei nu prea am timp să navighez pe net. Dar unii au timp să încerce să bage frica în oameni.
        Cât se plătește dacă linge cineva la cigidigi24? Întrebare pt vaxerii fanatici.
        Hai repede vaxerilor, că nu prea mai aveți timp, că se termină era voastră. Aveți poate câteva săptămâni.

    • IT Răspunde

      Doar ca decesele intarzie sa apara. Deci la 100 de mii de cazuri nu avem decese .E bine. Am intrat in endemie, la revedere pfizer

      • H&R Răspunde

        Urmează procesele pe bandă rulantă. Dar au început deja din câte știu.

          • ...

            Tu rezumă-te la ce scrii sun numele tău adevărat, bine? Sper ca să sfârșești în cel mai hal posibil de covid! Îți doresc asta! Rețineți odată că nu neg că e o problemă ci contest modul aiuristic habarnist cum se acționează.

          • damaigreu

            momentan nu stiu sa moara de boli autoimune decat cativa vaccinati .Cum e presedintele comisiei europete. A murit de boala autoimuna dupa a 3-a doza. asa ca, … fake , conteaza faptele nu vorbele

        • Altu Răspunde

          Vești importante pentru românii de pretutindeni. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat miercuri, 26 ianuarie, că persoanele care dețin un certificat verde și au primit 3 doze de vaccin anti-COVID ar putea fi scutiți de carantină și testare. E valabil pentru cetățenii Uniunii Europene.

          Ce avantaj au persoanele care s-au vaccinat cu trei doze împotriva coronavirusului
          Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a făcut o serie de declarații incredibile miercuri, 26 ianuarie. Oficialil țării a subliniat hotărârea Comisiei Europene pe care România trebuie să o aplice pentru a circula în statele Uniunii Europene, respectiv certificatul verde care include vaccinarea anti-COVID cu trei doze

          • Altu

            Semnat @Asistenta, @Dr, @IT și multe-multe alte nume folosite pe aici de mine că nici nu le mai țin minte. Deja sunt penibil rău de tot! Dar pentru bani fac orice!

          • Altu

            Îmi cer scuze dacă am uitat din nickuri. Cine vrea poate face analiză-text și pe alte comentarii sub alte nume și se dumirește singur. Deja prea bate la ochi!

          • damaigreu

            HAHAHAHAHA. Bai Altul fake… “persoanele care dețin un certificat verde și au primit 3 doze de vaccin anti-COVID ar putea fi scutiți de carantină și testare” .Deci se da liber la imprastierea virusului ? Vai de steaua voastra

    • H&R Răspunde

      @H&R fals:
      “Cei tineri, nevaccinați – loterie”

      Da-da, eu știam de loteria vaccinării. Tu ești paralel hoțule cu realitatea. Doar cu hoția stai super bine. Asta este adevărul nimicule.

    • H&R Răspunde

      @H&R fals.
      Dacă nu ești încă în politică, vezi că te așteaptă o carieră strălucitoare, și și semenii tăi. De furat știi, de mințit știi, răspândit orice fals, ce-ți bagă în gură știi. De tine este nevoie acum în politică.
      Baftă!

  4. Nesimtire Răspunde

    Jurnalistii portalsm sa iasa pe traseu la
    plimbare sa faca poze in piata somes, piata mare kaufland lidl sa faceti poza sa vedeti ca nu se poarta masca domle, va mirati de incidenta, nu vezi un politist activ sa dea amenzi nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.