Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Un nou magazin de bricolaje la Satu Mare. Investiţie de 4 mil. euro

Un nou magazin de bricolaje la Satu Mare. Brick România, retailer de bricolaj, home improvement şi proiecte DYI din Constanţa, a anunţat că în martie va inaugura un nou magazin în Satu Mare, după investiţii de 4 milioane euro.

În martie 2023, Brick România plănuieşte inaugurarea unui magazin la Oradea, compania fiind prezentă cu magazine în Constanţa, Mangalia, Giurgiu şi punctul regional Ovidiu.

Retailerul se află în negocieri pentru extindere în oraşe din toată ţara, iar pentru următorii ani Brick România are în plan locaţii noi în Oradea, Cluj sau Bucureşti.

Compania derulează în prezent un proiect de rebranduire, ca parte din strategia de dezvoltare şi extindere pe piaţa naţională. Noua identitate vizuală a mărcii include un logo nou, dar şi noi elemente ce se regăsesc atât în faţada magazinelor, cât şi la interior, în semnalistica specifică şi afişajul preţurilor.

5 comentarii

  1. Porcar SM Răspunde

    Asta da stire….sau e gluma? In 2 luni la SM? Macar scriati unde…

  2. dze Răspunde

    chiar, unde va fi?…abia astept sa vad!!

  3. Gheorghe Răspunde

    De ce mai întrebați?Sunt sigur ca va fi undeva pe Careiului ca acolo este dezvoltarea în floare.Doar nu credeți ca se va face ceva folositor în alte părți,cum ar fi terenul care sta nefolosit pe str.Lucian Blaga,spre ieșirea din oraș?Orașul este în continua mișcare!

  4. Maci Laci Răspunde

    Gheorghe terenul despre care vorbești tu recent a fost cumpărat de afaceristul Bartha Ati la imensa sumă de 12000000 de euro!!!! Acolo șe va construi un mare cartier de locuințe!!!

  5. bucurati-va ca Răspunde

    intrare permisa numai ptr cei care au facut a 4-a doza !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.