Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

VIDEO. Invazie de ciori în Satu Mare. Mii de păsări peste un cartier

Invazie de ciori în Satu Mare. Mii de ciori au yburat în această după amiază deasupra cartierului Soarelui din municipiul Satu Mare.

Din imaginile obținute de reporterii PortalSM se poate vedea cum ciorile se învârt deasupra blocurilor, căutând loc unde să se așeze. Ele au făcut o gălăgie foarte mare.

Oamenii au fost surprinşi să vadă atâtea ciori împreună. O variantă ar fi că această colonie de ciori se află în căutarea hranei, sau ar putea migra. Potrivit experţilor, ciorile sunt specii sedentare, dar în lipsă de hrană şi în condiţii meteo nefavorabile pot migra. Sunt monogame, se reproduc în lunile martie-mai. Este cunoscut faptul că păsările din familia Corvidelor se împerechează toată viaţa cu un singur partener, ele căutându-şi o altă pereche doar în cazul în care aceasta este capturată sau este ucisă.

 

8 comentarii

  1. ecologist Răspunde

    Nu-i nici o invazie, erau si pana acum acolo. Doar ca vine frigul si se adapostesc sau se regrupeaza. Parintii ori bunicii vostri au stiut asta dar voi de cand cu breking news nici sa crapati niste lemne nu mai sunteti in stare asa de domni gingasi ati ajuns!

  2. dze Răspunde

    mai, dar numai peste un cartier???…poate deasupra mai multor cartiere…si poate si deasupra Gradinii romei…sau si a parcului Kubik???

  3. Corbu Răspunde

    Avem destule si din alea care nu zboara, astea ne mai lipseau. Poate au venit si astea sa se inscrie pentru ajutor social.

  4. Crack Răspunde

    Se vede ca va uitati doar la Acces direct & Co.
    Ciorile sunt mai inteligente decat multi umani.

  5. Maci Laci Răspunde

    NU SUNT CIORI SUNT ALEGĂTORII LUI KECSKERENY ȘI A HUDEMEREU LUI!!!!

  6. Geza Răspunde

    O parte din diaspora!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.