Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Vreme deosebit de rece la Satu Mare. Cod galben de ger și intensificări ale vântului

Vreme deosebit de rece la Satu Mare. Județul se află sub Cod galben de ger și intensificări ale vântului, avertizarea fiind valabilă până mâine dimineață, informează cei de la Severe Weather România.

COD GALBEN

24 ianuarie, ora 11 – 25 ianuarie, ora 00

În sudul și centrul Moldovei, estul Munteniei, nordul Dobrogei și pe litoral vântul va prezenta intensificări temporare din sector predominant nordic, cu viteze la rafală, în general, de 55-65 km/h, amplificând senzația de frig.

Seara și noaptea, în Dobrogea și estul extrem al Munteniei va ninge slab, ușor viscolit și se va depune un strat subțire de zăpadă.

COD GALBEN

24 ianuarie, ora 18 – 25 ianuarie, ora 11

În cursul nopții de luni spre marți (24/25 ianuarie) și marți dimineața, în Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei, nord-vestul Moldovei și sudul Banatului, temperaturile minime se vor situa, în general, între -23°C și -15°C, punctiform mai coborâte în Bucovina și zonele de luncă, spre -26…-24°C.

Notă: vremea va fi geroasă (temperaturi cuprinse între -15…-10°C) pe arii extinse în vestul, centrul, nordul și nord-estul țării și în zona dealurilor sudice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.