Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Beat la volan, un sătmărean a intrat cu mașina într-un autoturism tractat. Un tânăr a fost rănit

La data de 16 februarie, în jurul orelor 00.10, polițiștii rutieri negreșteni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Negrești Oaș.

Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr, de 24 de ani, din Vama, aflat la volanul unui autoturism, nu a păstrat distanța regulamentară în mers, față de autovehiculul din fața sa, care era tractat, și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat avarierea celor trei autoturisme și rănirea ușoară a unui tânăr, de 19 ani, din Vama, pasager în autoturismul tractat.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind  negative pentru doi dintre aceștia și rezultând valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru conducătorul auto care nu a respectat distanța regulamentară în mers.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.