Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Câștigătorii campaniei pentru îmbunătățirea traficului sătmărean, organizată de reprezentanța Volkswagen-Skoda-Seat

Câștigătorii campaniei pentru îmbunătățirea traficului sătmărean. Reprezentanța Volkswagen-Skoda-Seat din Satu Mare, în parteneriat cu Primăria Satu Mare, PortalSM și Szatmar.ro, a desfășurat în luna ianuarie o acțiune prin care a invitat sătmărenii să propună idei pentru îmbunătățirea traficului din oraș, iar organizatorii au primit nu mai puțin de 107 propuneri. Campania a avut și premii, iar acum a venit timpul să anunțăm câștigătorii.

Peste 100 de sătmăreni au ținut să își exprime părerile și să își împărtășească propunerile pentru ca circulația rutieră din orașul nostru să fie mai eficientă și mai sigură. Multe dintre idei a fost explicate și prezentate în detaliu, cu grafice și imagini, dovedind deschiderea participanților spre îmbunătățirea acestui aspect al vieții sătmărene. Toate aceste posibile soluții vor fi puse la dispoziția responsabililor cu traficul rutier din Primăria Satu Mare.

Reprezentanța Volkswagen-Skoda-Seat Satu Mare a pregătit și premii consistente pentru participanți, iar câștigătorii au fost extrași. Aceștia sunt:

Trei premii săptămânale – voucher de reducere 10% la serviciile de întreținere și reparații în service-ul autorizat al Reprezentanței Volkswagen-Skoda-Seat Satu Mare.

Câștigători:
Marcel Fechete
Balogh Robert
Tibor Dallos

Premiul special – un voucher de revizie prin care câștigătorul beneficiază de o revizie gratuită, constând într-un schimb complet de ulei și filtre (ulei, filtru ulei, filtru combustibil, filtru aer și filtru polen) în service-ul autorizat al Reprezentanței Volkswagen-Skoda-Seat Satu Mare. Câștigător:
Ardelean Kinga

Toți participanții vor primi un tricou special, iar verificarea se va face pe baza adresei de email.
Premiile se pot ridica de la Reprezentanța Volkswagen-Skoda-Seat, aflată pe strada Aurel Vlaicu, nr. 84, în Satu Mare.
Felicitări tuturor participanților pentru simțul civic de care au dat dovadă, arătând că schimbarea în bine poate porni și de la cetățeni, nu doar de la autorități.

7 comentarii

  1. Driver BMW Răspunde

  2. Trafician Răspunde

    Foarte imbunatatit traficul, tot mai imbunatatit de la an la an de cand e gabor in fotoliul de primar.

  3. Df Răspunde

    De ce au fost sterse primele comentarii ? Va doare adevarul ? Vai si amar de aceasta reprezentanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.