Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Coronavirus Satu Mare: 105 cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 40.018 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 19.887 mai mult decât în ziua anterioară. 4.123 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 60.122 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 31.01.2022 (10:00) – 01.02.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 97 de decese (56 bărbați și 41 femei), dintre care 2 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Harghita, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman,Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 9.981, cu 200 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 937 de persoane, cu 34 mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 937 pacienți internați la ATI, 790 sunt nevaccinați.

4 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Mai bine nu publicati nimic, ca nu va mai crede nimeni cu aceste cifre. E ridicol, pur si simplu- sau precizati ca numarul de teste real este in jur de 105…

    • InfoPlus Răspunde

      Subvarianta mai contagioasă a tulpinii Omicron – BA.2, DEPISTATĂ în România! Avem deja 13 cazuri confirmate de testele de laborator

    • Press Răspunde

      Toate restricțiile împotriva coronavirusului sunt de domeniul trecutului în Danemarca începând de astăzi, 1 februarie, după ce autoritățile au încetat să considere virusul ca fiind unul „critic pentru societate”, chiar dacă incidența cazurilor noi rămâne ridicată, în contextul răspândirii variantei Omicron, relatează DPA,

      Rata ridicată de vaccinare este considerată a fi principalul motiv pentru care sistemul danez de sănătate nu a fost pus sub presiune. Peste 82% din populație s-a vaccinat anti-COVID.

  2. H&R Răspunde

    Deci de luni pana sambata e inceputul saptamanii, iar duminica e sfarsit de saptamana. Dupa numarul de cazuri cam asa iese.
    Dau cuvantul Doctorului Epidemiolog Virusolog Jurma. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.