Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Coronavirus Satu Mare: 132 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11.967 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 6.784 mai puțin decât în ziua anterioară. 1.402 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 61.601 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 12.02.2022 (10:00) – 13.02.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 81 de decese (47 bărbați și 34 femei), dintre care unul anterior intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Iași, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava,  Timiș, Vaslui, Vâlcea și Municipiul București.

80 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 10.586, cu 308 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 1.141 de persoane, cu 28 mai puțin decât în ziua anterioară. Dintre cei 1.141 de pacienți internați la ATI, 976 sunt nevaccinați.

 

10 comentarii

  1. MaciLaci Răspunde

    Nu sunt MaciLaci dar postez in memoria lui: “M-am vaccinat cu a doua doza Pfizer si sunt bine sanatos!” MaciLaci (1979 – 2021)

    • Golf Răspunde

      Rău ești 😂. Ești în eroare totuși, zicea că a luat și doza trei.

    • Adevaratul MaciLaci Răspunde

      Nu mai postez, deoarece impostori si cretini antivaccinisti apeleaza la lucruri slabe, furt de nick, texte băsinoase etc, pentru a discredita pe cei ce au ales sa se protejeze pe ei si pe cei dragi prin vaccinare.
      Se vede si prin postarea de mai sus.

      • ... Răspunde

        Adevăratule! Acum mai bine hai să nu-ți povestesc ce săvârșesc zi după zi colegii tăi de breaslă, bine? Nu se poate să nu fi observat! Oricum îți prevăd luni grele în continuare, asta dacă numai te-ai vaccinat și nu ai și trecut prin boală. Va fi prăpăd. Vaccinul așa diferență face că peste tot unde predomină cei vaccinați incidența este imensă, mult mai mare decât în rest. Și asta peste tot în lume! Deci se poate spune liniștit că vaccinul face diferența. Iar cei care crapă prin definiție nu mai pot comenta! Doar au și semnat parcă ceva la vaccinare, nu? Bine gândit!

        • Dr Răspunde

          Iarasi aberatii, prosteala tipic Ro, cum puteti fi asa nerealist, cum explicati propirtia de peste 80 % decedati nevaccinati.??

          • ...

            Malpraxis la greu. Dacă unul internat cu covid și cu diabet este internat și nu primește trei zile la rând insulina bineînțeles face atac cerebral și moare. Cauza morții covid. caz concret acum un an la SM. Asta alimentează. Nu eu am săvârșit ci eroii p@lii. Cele două tratamente nu au una cu cealaltă nimic. Și am mai scris, am fost ca însoțitor la comisia cu handicap pentru cineva care chiar nu se poate deplasa singur și am rămas șocat! Cam 60-70% din cei programați pe ziua respectivă nu s-au mai prezentat! Și fii sigur ei toți, majoritatea, erau vaccinați doară au vreo 3-4-5 comorbidități fiecare! Asta au făcut eroii p@lii! De acolo te unde ești, din aerul rarefiat al poziției tale înalte și din cauza lipsei de oxigen nu mai sesizezi realitatea! Noi nu suntem numere! Empatie zero, Hyppocrate la gunoi!!!

          • @Dr

            Numa eu nu cunossc pe nimeni mai asistenul pwlii ce esti? Ala cu nick de Dr…. Cu 80% ai taii, uita-te in cimitir bolovanule! 99% care au murit au fost batrani care erau pe moarte! Asa se explica si faptul ca nimeni nu cunoaste pe nimeni sa fi murit de covid, cu mici exceptii!

          • AziNu

            Dr fake! Nu sunt aberatii ce spune … ! Vezi in vest! E plin in spitale de la covid! Cei vaccinati! Si la noi cam bate vantul! Am trecut de varf si nu am avut atatea spitalizari ca in vest! Ma refer la ultima vartianta . asa ca tineti-va gura mica astia care ati ales sa va vaccinati!

      • damaigreu Răspunde

        De ce minti ca nu mai postezi MaciLaci AKA IT si ce nume mai ai? Antivaccinistii…. Dar tu ce esti ??? Pro dictatura?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.